"Θα πετύχουμε τους στόχους μας"

greek 21/11/2011
Πεπεισμένος ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της και να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση εμφανίστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
 
Σκοπός της μεταβατικής κυβέρνησης σύμφωνα με τον κ.Παπαδήμο είναι να θέσει γερές βάσης ώστε η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να μπορέσει να συνεχίσει της μεταρρυθμίσεις.
 
Ο κ.Παπαδήμος χαρακτήρισε εξαιρετικά πολύπλοκη την διαδικασία του PSI, ενώ έκανε λόγο για προγραμματισμένες ενέργειες στον τομέα των μεταρρυθμίσεων προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα,ενώ χαρακτήρισε μονόδρομο για τη χώρα την παραμονή της στο ευρώ.
 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό χαρακτηρίστηκε από τον Πρωθυπουργό το γεγονός ότι η κοινή γνώμη παρουσιάζεται θετική στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, ενώ σχετικά με τις έγγραφες δεσμεύσεις που ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας,δήλωσε ότι θεωρεί απαραίτητη την υπογραφή της επιστολής από τους ηγέτες των κομμάτων.
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο,τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή ΄Ένωση θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Ελλάδα,ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για αυστηρότερη επιτήρηση και μεγαλύτερη δημοσιονομική πειθαρχία στην Ευρωζώνη.


Videos



"Θα πετύχουμε τους στόχους μας"


Tags:  

«ΤΟ ΜΗΛΟ»
«ΤΟ ΜΗΛΟ»
Ο Γιώργος Βάλαρης παρουσιάζει από τις 31 Οκτωβρίου στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ» κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, τη νέα του κωμωδία «ΤΟ ΜΗΛΟ».
Νέες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ
Ταλαιπωρία και το Σαββατοκύριακο
Σε στάση εργασίας προχωρούν το Σαββατοκύριακο οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό του Ηλεκτρικού και του Τραμ. Δείτε ποιες ώρες θα ακινητοποιηθούν.
Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο
Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο
Πτωτικές τάσεις εξακολουθούν να καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.
 
 
Τελευταία Σχόλια