"Είμαστε όλοι PIGS"

greek 25/11/2011

Την σημασία του να είναι όλοι οι Ευρωπαίοι ενωμένοι, καθώς βρίσκονται στην ίδια κατάσταση τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

"Πλέον είμαστε όλοι PIGS. Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί. Η ύφεση θα καταπολεμηθεί μόνον εάν η Ευρωζώνη στραφεί στην δημιουργία ευκαιριών επενδύσεων" τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές.
 
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μέτρα που θα βοηθούσαν στην αντιστροφή της κατάστασης όπως "ο φόρος επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, αλλά και ο φόρος επί των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα".
 
Θέλησε τέλος να δικαιολογήσει την απόφαση του για δημοψήφισμα, λέγοντας: "Ανακοίνωσα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να δώσω την δύναμη στον λαό να εκφράσει τη βούλησή του. Γίνονται μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα και ήθελα οι πολίτες να αποφασίσουν για το αν τις θέλουν".
 
 





Ευρωπαϊκή Αναγνώριση για την Θεσσαλονίκη
Ευρωπαϊκή Αναγνώριση για την Θεσσαλονίκη
Καρπούς αποδίδει η «πολιτική της εξωστρέφειας» του Δήμου Θεσσαλονίκης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που αναδεικνύει μεταξύ των άλλων τη νεανική  φυσιογνωμία της πόλης μας σε κάθε τομέα των δραστηριοτήτων της.
Συνελήφθη Αλβανός για 36 διαρρήξεις
Συνελήφθη Αλβανός για 36 διαρρήξεις
Ο συλληφθεί μαζί με έναν ακόμη συνεργό ανέβαιναν με τη μέθοδο της αναρριχήσεως στα μπαλκόνια διαμερισμάτων και αφού παραβίαζαν μπαλκονόπορτες και παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρήματα, κλειδιά αυτοκινήτων καθώς ότιδηποτε αντικείμενο άξιας έβρισκαν μέσα στα σπίτια.
Oι «γαλάζιες» λίστες στη Μακεδονία
Oι «γαλάζιες» λίστες στη Μακεδονία
 Η στελέχωση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές βρίσκεται στην τελική της φάση, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο να έχει στα χέρια του ένα μακρύ κατάλογο υποψηφιοτήτων, που μένει να οριστικοποιηθεί.
Τελευταία Σχόλια