Σε πτώση το Χρηματιστήριο

greek 25/11/2011

Πτωτικές τάσεις καταγράφηκαν από την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης που απογοήτευσαν τους επενδυτές.
 
Η Άνγκελα Μέρκελ παρέμεινε αμετακίνητη στις θέσεις της κατά της ανάληψης μεγαλύτερου ρόλου από την ΕΚΤ στην αντιμετώπιση της κρίσης και της έκδοσης ευρωομολόγου.
 
O γενικός δείκτης στο ΧΑ διαμορφώθηκε στις 664,24 μονάδες, σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 1,35%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 28,19 εκ. ευρώ.
 




Tags:  

Στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου;
Ποια είναι η ΤV στέγη του Νίκου;
Πληθαίνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες που θέλουν το Νίκο Χατζηνικολάου να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσιάση του δελτίου ειδήσεων.
Ξεκίνησε η διανομή αγροτικών γαιών!
Ξεκίνησε η διανομή αγροτικών γαιών!
Η "στροφή" της Ελλάδας στην πρωτογενή παραγωγή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, τόνισε από την Ξάνθη ο Κώστας Σκανδαλίδης.
''Ελπίζουμε σε αντικειμενική ανακριτική διαδικασία''
''Ελπίζουμε σε αντικειμενική ανακριτική διαδικασία''
Την ελπίδα ότι "η σύλληψη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ δεν έχει πολιτικά κίνητρα"εξέφρασε ο γραμματέας διορθόδοξων σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, πρωθιερέας Ίγκορ Γιακιμτσούκ.
Τελευταία Σχόλια