Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η μαρίνα Λεμεσού

greek 25/11/2011
Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, τον Οκτώβριο του 2012, υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες λιμενικές εγκαταστάσεις και η μαρίνα Λεμεσού θα είναι έτοιμη να δεχτεί τα πρώτα σκάφη αναψυχής, ενός από τα μεγαλύτερα έργα τουριστικής υποδομής του τόπου.
 
«Οι κατασκευαστικές εργασίες υλοποίησης του έργου βρίσκονται σε καλό δρόμο, σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και βάση των χρονοδιαγραμμάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της κατασκευάστριας εταιρείας “Lemesos Μarina Ltd”, Σοφία Παρασκευά, τονίζοντας ότι «η μαρίνα θα καλωσορίσει τους πρώτους της ιδιοκτήτες σε λιγότερο από έντεκα μήνες».
 
Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, το έργο στην ολότητα του θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2014. Ειδικότερα, τον ερχόμενο Οκτώβριο θα παραδοθεί η μαρίνα για ελλιμενισμό 650 σκαφών αναψυχής, ενώ στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα αποπερατωθούν οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εστιατόρια και άλλα κέντρα αναψυχής και διασκέδασης και βέβαια τις κατοικίες, 85 επαύλεις και 188 διαμερίσματα που προσφέρονται προς πώληση.
 
Όπως ανέφερε η κα Παρασκευά, οι εργασίες υλοποίησης του νέου θαλάσσιου μετώπου και επιχωματώσεων-εκχερσώσεων για τη δημιουργία του νοτιοανατολικού κυματοθραύστη εντός του λιμενικού χώρου βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, ενώ η κατασκευή της δυτικής χερσονήσου έχει ήδη ολοκληρωθεί.
 
Τέλος του χρόνου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες αναπαλαίωσης του κτηρίου των αποθηκών Τρακασόλ, όπου θα στεγάζεται η Ναυτική Σχολή Ηanseatic αλλά και θα φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
 
Στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής της βρίσκεται και η μικρή χερσόνησος, κέντρο της λεκάνης της μαρίνας, η οποία θα αποτελέσει τη βάση ανέγερσης για τις μοναδικές επαύλεις “Ιsland Villas” “Ρeninsula Villas” και τα πολυτελείς διαμερίσματα “Castle Residences”.

Σε σχέση με τη διάθεση για πώληση τόσο των επαύλεων όσο και των διαμερισμάτων, σύμφωνα με την κ. Παρασκευά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ντόπιους αλλά κυρίως από ξένους επενδυτές που προέρχονται από τη Ρωσία, από ευρωπαϊκές αλλά και διάφορες άλλες χώρες.

 
Σε πορεία υλοποίησης βρίσκεται επίσης ο πολυώροφος χώρος στάθμευσης, ο οποίος θα φιλοξενεί 700 αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών καθώς και του συγκροτήματος διαμερισμάτων «Νηρηίδες» (“ΝereidsResidences”), το οποίο θα προσφέρει υπερπολυτελή διαμερίσματα με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα αλλά και ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής το “Living on the Sea”.
 
 




Tags:  

Χαλούμι σε φακελάκια
Χαλούμι σε φακελάκια
Υλικά για 4 άτομα
8 χοντρές φέτες χαλούμι
3 φύλλα κρούστας
 
Καλύτερα ο Ερντογάν
Καλύτερα ο Ερντογάν
Καθαρά είναι τα αποτελέσματα των παθολογικών εξετάσεων του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση στο πεπτικό σύστημα.
"Φωτιές" άναψε συνέντευξη του αρχιεπισκόπου
"Φωτιές" άναψε o αρχιεπίσκοπoς
Ενταση προκάλεσε η συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου που δημοσιεύθηκε στην "Καθημερινή" Κύπρου.
Τελευταία Σχόλια