Καλύτερα ο Ερντογάν

greek 29/11/2011
Καθαρά είναι τα αποτελέσματα των παθολογικών εξετάσεων του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στις 26 του μηνός υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση στο πεπτικό σύστημα.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χουριέτ, η κατάσταση της υγείας του κ. Ερντογάν είναι πολύ καλή. Η επέμβαση είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαρμαρά στην περιοχή Παντυχίου (Pendik) στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. 

Η διενέργεια της επέμβασης έγινε χτες γνωστή με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Τούρκου Πρωθυπουργού. Η Χουριέτ σημειώνει ότι μετά το άκουσμα της είδησης πολλοί πολίτες έσπευσαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στον Ταγίπ Ερντογάν. Τα μέτρα ασφαλείας, προστίθεται, είναι αυστηρά και επισκέψεις δεν πραγματοποιούνται.

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Ερντογάν και του ευχήθηκε περαστικά. 





Tags:  

Τουρκικές προκλήσεις!
Όνειρα...τουρκικής νυκτός!
"Παρακαλάμε" τους Τούρκους να αγοράσουν το αεροδρόμιο Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα Ακσιάμ και τους πουλάμε ακίνητα 100 εκ.τετραγωνικών μέτρων.Καληνύχτα!
Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος
Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος
Έπεσε από το καρότσι σε βόλτα με τον πατέρα του.
Ποιο είναι το μέλλον των σιδηροδρόμων;
Ποιο είναι το μέλλον των σιδηροδρόμων;
Τα τρένα δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία 200 χρόνια μετά από την εφεύρεση των μεταλλικών τροχιών όμως νέες τεχνολογίες που ετοιμάζονται υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στους τρόπους μεταφοράς.
Τελευταία Σχόλια