Ζητούν αποπληρωμή οφειλών από νεκρό!

greek 30/11/2011
Και νεκρούς …ανασταίνει το γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας! Γκάφα ολκής από τη Διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πρωτεύουσας, στο οποίο, όπως περίτρανα αποδεικνύεται, η ασυνεννοησία ..πάει σύννεφο!
Η διεύθυνση του νοσοκομείου απέστειλε επιστολή αποπληρωμής καθυστερημένων τιμολογίων σε ασθενή, ο οποίος αποδήμησε εις κύριον πριν από δύο χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο!

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, ημερομηνίας 22/11/2011, καλείται ο «πρώην ασθενής» να προσέλθει εντός 15 ημερών στο ταμείο του  νοσοκομείου για τακτοποίηση του λογαριασμού του, ύψους  €242,62,  για υπηρεσίες υγείας που του παρασχέθηκαν  τον Μάιο του 2009.

 
Σημειώνεται πως ο αποθανών, είχε οδηγηθεί εσπευσμένα τότε στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή, επιχειρήθηκε ανάνηψη από τους ιατρούς, ωστόσο κατέληξε. Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας είχε μάλιστα εκδώσει και πιστοποιητικό θανάτου!
Αντιλαμβανόμαστε ότι σε ένα τόσο μεγάλο νοσοκομείο δεν είναι δυνατόν να μην γίνονται λάθη. Ωστόσο, το να γίνονται τόσο τραγικά λάθη λόγω ασυνεννοησίας των αρμοδίων υπηρεσιών, αυτό είναι ασυγχώρητο! 
 




Tags:  

Το Πιρί Ρεϊς έστειλε τον πρώτο λογαριασμό
Το Πιρί Ρεϊς έστειλε λογαριασμό
Τον πρώτο λογαριασμό για τις υπηρεσίες του έστειλε το σεισμολογικό Πιρί Ρεϊς στην Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίων Τουρκίας (ΤΡΑΟ).
Καλύτερα ο Ερντογάν
Καλύτερα ο Ερντογάν
Καθαρά είναι τα αποτελέσματα των παθολογικών εξετάσεων του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση στο πεπτικό σύστημα.
Ο ΥΠΟΙΚ συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Γιούρογκρουπ και του ECO-FIN
Ο ΥΠΟΙΚ συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Γιούρογκρουπ και του ECO-FIN
Ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας συμμετείχε, επίσης, με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Συμβουλίου κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012.
Τελευταία Σχόλια