Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ Χριστόφια- Έρογλου

greek 01/12/2011
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν σήμερα έγγραφα στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, στη συνάντηση που είχαν στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας είπε ότι σήμερα συνεχίστηκε η συζήτηση στο θέμα της διακυβέρνησης.

''Ανταλλάξαμε έγγραφα στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, θα γίνει σύσκεψη των ειδικών συμβούλων για περαιτέρω εξειδίκευση και προσπάθεια να εξευρεθούν περισσότερες συγκλίσεις'', δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το προσχέδιο της έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και για κάποια αρνητικά σημεία και αναφορές, ο Πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι «εμείς σχολιάζουμε επίσημα έγγραφα και όχι πληροφορίες».

''Δεν συζητώ πληροφορίες και δεν σχολιάζω πληροφορίες, θα σχολιάσω όταν εκδοθεί η έκθεση, εγώ σχολιάζω τα επίσημα ντοκουμέντα των Ηνωμένων Εθνών και όχι προ-ντοκουμέντα και σας διαβεβαιώνω ότι αυτά (τα αρνητικά) θα δώσουμε τη μάχη να αλλάξουν, αν υπάρχουν και εφόσον υπάρχουν'', κατέληξε ο Πρόεδρος.





Tags:  

Αυξήθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβρη
Αυξήθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβρη
Τα συνολικά έσοδα από τον τουρισμό το μήνα Οκτώβριο 2011 ανήλθαν σε 188,8 εκ. ευρώ σε σύγκριση με 175,5 εκ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου.
Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Κύπρο
Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Κύπρο
Με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Marfin Laiki. Μεγάλο ντέρμπι στην Λεμεσό και δύσκολες εξόδους για Ανόρθωση και Ομόνοια. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18:00.
P0isAnon – O “Ρομπέν των δασών” του internet
P0isAnon – O “Ρομπέν των δασών” του internet
Οι P0isAnon ισχυρίζονται ότι θα επιστρέψουν χρήματα σε όλους όσους έχουν εξαπατηθεί από το σύστημα το οποίο διοικείται από το πλουσιότερο 1% του πλανήτη.
Τελευταία Σχόλια