Τον Φεβρουάριο τα Windows 8 Beta;

greek 02/12/2011
H πρώτη Beta έκδοση των Windows 8 θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2012 σύμφωνα με το www.thenextweb.com. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κυκλοφορία της τελικής έκδοσης παραμένει ακόμα μυστήριο αν αναμένεται μέσα στο 2012.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποια από τα νέα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνονται στη beta έκδοση.

Η Microsoft δημοσίευσε το Σεπτέμβριο μια ανακοίνωση όπου εξέφραζε τους προβληματισμούς της για κάποια τεχνικά ζητήματα των Windows 8.

Πρόσφατα η εταιρία αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια νέα οθόνη Εφαρμογών για το νέο λειτουργικό σύστημα, η οποία θα μιμείται το σχεδιασμό του Μενού “Όλα τα Προγράμματα” που υπάρχει στα Windows 7. Μια τέτοια οθόνη θα βοηθήσει στον ευκολότερο εντοπισμό και την εκκίνηση των εφαρμογών κατά όνομα ή κατηγορία.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε και άλλες αλλαγές μέχρι να εμφανιστεί η Beta έκδοση.

Μια από αυτές είναι το περίφημο νέο σύστημα αρχείων το οποίο είναι γνωστό με την ονομασία ReFS (Resilient File System).

Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι' αυτό το νέο σύστημα αρχείων, μάλλον προέρχεται από το WinFS (Windows Future Storage) το οποίο η Microsoft σχεδίαζε να ενσωματώσει στα Windows Vista πριν τελικά αλλάξει γνώμη.

Το νέο σύστημα αρχείων θα διαθέτει αναβαθμισμένη αναζήτηση και θα διανέμει καλύτερα τα αρχεία μεταξύ των εφαρμογών.
 
 




Tags:   Windows 8 , Microsoft  

Βράβευση αρίστων μαθητών στη Λευκωσία
Βράβευση αρίστων μαθητών στη Λευκωσία
Το University of Cambridge International Examinations ανακοινώνει τους βραβευθέντες των «Outstanding Cambridge Learner Awards» Κύπρου.
Τα «τσιαττιστά» της Κύπρου στην UNESCO
Τα «τσιαττιστά» της Κύπρου στην UNESCO
Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι στη διάρκεια της ετήσιας Συνόδου της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Προστασία της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Αδιέξοδο με το Κυπριακό;
Αδιέξοδο με το Κυπριακό;
Δεν αποκλείουν πλέον τα Ηνωμένα Έθνη να βρεθούν ενώπιον του ενδεχομένου ακόμη και κήρυξης αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.
Τελευταία Σχόλια