Νέα μέτρα λιτότητας στην Κύπρο

greek 02/12/2011
Στο όνομα της δημοσιονομικής σταθερότητας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Κύπρο συμφώνησαν στην λήψη ενός νέου πακέτου λιτότητας, προκειμένου να αποφευχθεί μια μελλοντική προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος λιτότητας προβλέπεται διετές «πάγωμα» μισθών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, περικοπές κρατικών δαπανών και επιπλέον φόρολογία στα κέρδη του ιδιωτικού τομέα.
 
Επίσης, αποφασίσθηκε η ψήφιση νομοσχεδίου για αύξηση του ΦΠΑ από το 15% στο 17%, με ταυτόχρονη έναρξη του κοινωνικού διαλόγου για  δικαιότερη ανακατανομή της ΑΤΑ!




Tags:  

Μάθετε στο παιδί να είναι ευτυχισμένο με όσα του προσφέρονται
Μάθετε στο παιδί να είναι ευτυχισμένο με όσα του προσφέρονται
Η ζωή, όπως είναι γνωστό σε όλους, δεν είναι καθόλου εύκολη, ενώ όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα δυσκολέψει και άλλο. Για το λόγο αυτό πρέπει ένα παιδί να μάθει να δείχνει ευγνωμοσύνη για αυτά που έχει και να μην είναι γκρινιάρικο και άγνωμον, γιατί μεγαλώνοντας θα γίνει δυστυχισμένο.
 
Αρχισε η σύσκεψη Υπουργού Οικονομικών με κοινωνικούς εταίρους
Αρχισε η σύσκεψη Υπουργού Οικονομικών με κοινωνικούς εταίρους
Αρχισε πριν από λίγο στο Υπουργείο Οικονομικών ευρεία συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών, Κίκη Καζαμία και εκπροσώπων των συντεχνιών.
Φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα!
Φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα!
Μικρά μυστικά για να καταναλώσετε μέσα στην ημέρα 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών.
    -     Φτιάξτε ένα μιλκ σέικ με άπαχο γάλα και φρούτα της αρεσκείας σας. Πολύ πάγο, μια κουταλιά μέλι για όσους το προτιμούν πιο γλυκό και…στην υγειά σας.
 
Τελευταία Σχόλια