Εύκολα ο ΟΦΗ

greek 03/12/2011
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ». Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε ο Σίσιτς στο 50΄με τον Παπουλή πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 και τον Λόπεθ στις καθυστερήσεις να γράφει το τελικό 3-0.
 
Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ (83' Βάντο), Βερόν, Καλαϊτζιτς, Σίσιτς (68' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο (85' Τζ. Λόπεθ), Παπουλής, Μάντζιος.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Χουανίτο, Άλβαρες (56' Χούλι), Ράγιος (66' Μπακασέτας), Μάρτινς, Ουσέρο (36' Μπρέσκα), Περόνε.




Tags:  

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό η Τζαβέλλα;
Παραπέμπεται στο πειθαρχικό η Τζαβέλλα;
Οι παρεμβάσεις της ευρωβουλευτού του ΛΑΟΣ, Νίκης Τζαβέλλα, στο ευρωκοινοβούλιο προκάλεσαν τις αντιδράσεις στελεχών του κόμματος.
 
 
Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικός Τουρισμός» στη Θάσο
Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικός Τουρισμός» στη Θάσο
Ο δήμος Θάσου σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα διοργανώνουν...
«Δεν θα υπάρχουν πλοία σε λίγα χρόνια»
«Δεν θα υπάρχουν πλοία σε λίγα χρόνια»
«Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν πλοία στην επιβατηγό ναυτιλία της χώρας μας» όπως δήλωσε με αφοπλιστικό τρόπο στο ΚΑΝΑΛΙ 10 ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Τελευταία Σχόλια