Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει τη συναίνεση

greek 03/12/2011
Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει την επίτευξη ευρείας συναίνεσης κατά τη χθεσινή συνάντηση στο Προεδρικό για το θέμα της οικονομίας, ανέφερε ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού.
 
Οπως είπε, το ΑΚΕΛ έδωσε προτεραιότητα στην επίτευξη της συναίνεσης ώστε να βρεθεί διέξοδος και να βγει η χώρα από τη δεινή οικονομική θέση.
 
Πρόσθεσε ότι για τον λόγο αυτό, το ΑΚΕΛ αποδέχτηκε ορισμένες προτάσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με παραδοσιακές θέσεις του κόμματος ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που απαιτούν συλλογικότητα και ομοφωνία.
 
Ο κ. Κυπριανού απηύθυνε παράλληλα έκκληση προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να επιδείξουν υπευθυνότητα και ωριμότητα, διαβεβαιώνοντας ότι ο κοινωνικός διάλογος θα τύχει πλήρους στήριξης από το κόμμα.
 
«Ως ΑΚΕΛ, χαιρετίζουμε το γεγονός ότι επιτεύχθηκε ευρεία συναίνεση και σύγκλιση απόψεων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα θέματα της οικονομίας», δήλωσε ο κ. Κυπριανού, μιλώντας το πρωί, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης, στα γραφεία του κόμματος.
 
Συμπλήρωσε ότι υπήρξε κοινή κατάληξη, η οποία δίνει μεγάλη ανάσα ζωής στην οικονομία του τόπου και πρόσθεσε ότι ο λαός ανέμενε από τη συγκεκριμένη σύσκεψη ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και όχι ένα ακόμα κύκλο άγονης και στείρας αντιπαράθεσης.
 




Tags:  

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση αιτία θανάτου 53χρονου στη Λάρνακα
Κρανιοεγκεφαλική κάκωση αιτία θανάτου 53χρονου στη Λάρνακα
Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου Βασίλ Δημητρόφ από τη Βουλγαρία.
Φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα!
Φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα!
Μικρά μυστικά για να καταναλώσετε μέσα στην ημέρα 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών.
    -     Φτιάξτε ένα μιλκ σέικ με άπαχο γάλα και φρούτα της αρεσκείας σας. Πολύ πάγο, μια κουταλιά μέλι για όσους το προτιμούν πιο γλυκό και…στην υγειά σας.
 
Νέα μέτρα λιτότητας στην Κύπρο
Νέα μέτρα λιτότητας στην Κύπρο
Στο όνομα της δημοσιονομικής σταθερότητας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Κύπρο συμφώνησαν στην λήψη ενός νέου πακέτου λιτότητας.
Τελευταία Σχόλια