Μήνυμα Καζαμία στους εργαζομένους

greek 03/12/2011
Τη διαβεβαίωση ότι όσο ο ίδιος βρίσκεται στη θέση του Υπουργού Οικονομικών δεν θα αποταθεί ξανά στους εργαζόμενους για οποιαδήποτε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, έδωσε σήμερα ο Κίκης Καζαμίας.
 
Παράλληλα, διαμήνυσε στις συνδικαλιστές οργανώσεις που αντιδρούν στη λήψη των μέτρων που συμφωνήθηκαν χθες μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων πως το δίλημμα ήταν είτε τα μέτρα είτε εισδοχή στον Μηχανισμό Στήριξης της ΕΕ με πολύ πιο επαχθή μέτρα.
 
Εξήγησε ότι τα μέτρα αυτά λήφθηκαν όχι για τους στόχους του 2012 για δημοσιονομικό έλλειμμα 2.8%, αλλά για τα δύο επόμενα έτη, και ειδικότερα το 2014 για το οποίο η Κύπρος έχει υποχρέωση να μηδενίσει το έλλειμμα, ενώ απέρριψε τις επικρίσεις για τις καθαρίστριες των 1.000 ευρώ.
 
''Οσο είμαι εγώ Υπουργός Οικονομικών δεν πρόκειται να ξανααποταθώ στους εργαζόμενους για οποιαδήποτε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση''.
 
''Το επόμενο βήμα, αν προκύψει, θα είναι να μπούμε στο Μηχανισμό. Αρα εξαρτάται από εμάς να τα υλοποιήσουμε σε εκείνο το βαθμό, που κατά τη γνώμη μου αν τα υλοποιήσουμε σωστά προς όλες τις κατευθύνσεις και νοουμένου ότι δεν θα συμβεί κάτι το συστημικό και το οποίο δεν εξαρτάται από εμάς σαν Κυβέρνηση, δεν πρόκειται να ξανααποταθώ όσον είμαι εγώ Υπουργός'', υπογράμμισε ο κ. Καζαμίας απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη.
 
''Κανένας μα κανένας απολύτως εργαζόμενος ο οποίος έχει μηνιαίο εισόδημα κάτω από 2.500 ευρώ δεν έχει κληθεί και δεν καλείται να εισφέρει ο,τιδήποτε στο δημόσιο ταμείο'', ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ.
 




Tags:  

Ολα βαίνουν καλώς στο οικόπεδο 12
Ολα βαίνουν καλώς στο οικόπεδο 12
Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Ευθύμιος Φλουρέντζου δήλωσε σήμερα ότι «όλα βαίνουν καλώς» στο οικόπεδο 12 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μεγάλο «τρίποντο» για Αλκή
Μεγάλο «τρίποντο» για Αλκή
Χάρη στον Αρνάλ Κόντε, η Αλκή πήρε τεράστιο τρίποντο εκτός έδρας στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. 
Στις 25/1 ο κυπριακός τελικός για τη Εurovision
Στις 25/1 ο κυπριακός τελικός για τη Εurovision
Τα τραγούδια που συμμετέχουν είναι τρία. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετέχει και η Ήβη Αδάμου.
Τελευταία Σχόλια