Σύλληψη Κυπρίων στη Μαλαισία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

greek 03/12/2011
Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για τις συνθήκες σύλληψης και κράτησης δύο Κυπρίων υπηκόων, Τουρκοκυπρίων, που βρίσκονται υπό κράτηση στη Μαλαισία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι στις 16 Νοεμβρίου, το Υπουργείο Εξωτερικών είχε επίσημη ενημέρωση από τη διαπιστευμένη στην Κύπρο Πρεσβεία της Μαλαισίας με έδρα τη Βηρυτό, σχετικά με τη σύλληψη στο διεθνές αεροδρόμιο της Kuala Lumpur (5/11/2011), δύο Κυπρίων υπηκόων (Τ/κ) με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών (αμφεταμινών). 

Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε άμεσα την Ύπατη Αρμοστή της Δημοκρατίας στο Νέο Δελχί και τον Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας στην Kuala Lumpur, δίνοντας οδηγίες όπως επιληφθούν του θέματος και να τύχει ενημέρωσης για τις συνθήκες σύλληψης και κράτησης των δύο Κυπρίων πολιτών, καθώς και για την κατάσταση της υγείας τους. Ταυτόχρονα, αναφέρει, δόθηκαν οδηγίες για την παροχή της αναγκαίας προξενικής αρωγής και για εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους. 

Προσθέτει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών επικοινώνησε με τις συζύγους των δύο κρατουμένων, οι οποίες έτυχαν ενδελεχούς ενημέρωσης για την κατάστασή τους και τις διάφορες ενέργειες που προβαίνει το Υπουργείο. 

Το Υπουργείο, καταλήγει η ανακοίνωση, ενημερώνεται διαρκώς για το θέμα μέσω της διπλωματικής οδού και επί τόπου από τον Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας στην Kuala Lumpur. 





Tags:  

Τα είδη του make-up
Τα είδη του make-up
Οι θαυμάσιες ιδιότητες του make up θα σας βοηθήσουν να δώσετε στο πρόσωπό σας ένα ομοιόμορφο χρώμα, να αποκρύψετε τις ατέλειες της επιδερμίδας σας και να την κάνετε να φαίνεται λεία και σφιχτή.
821 περιστατικά βίας στην οικογένεια στην Κύπρο το 2011
821 περιστατικά βίας στην οικογένεια στην Κύπρο το 2011
Προσβάλλουν την κυπριακή κοινωνία τα περιστατικά βίας στην οικογένεια, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου.
Νέα μέτρα λιτότητας στην Κύπρο
Νέα μέτρα λιτότητας στην Κύπρο
Στο όνομα της δημοσιονομικής σταθερότητας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Κύπρο συμφώνησαν στην λήψη ενός νέου πακέτου λιτότητας.
Τελευταία Σχόλια