Σύλληψη 22χρονου για κλοπές και διαρρήξεις

greek 03/12/2011
Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι στη Γουμένισσα Κιλκίς ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ΠΓΔΜ, ο οποίος μαζί με έναν ομοεθνή του, ηλικίας 31 ετών, που διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, ενέχονται σε κλοπές-διαρρήξεις οχημάτων και διαρρήξεις καφενείων.
 
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Το όχημα τελικά εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων και συνελήφθη ο 22χρονος.
 
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, ένα φυσίγγιο και άλλα αντικείμενα.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, κατά τον τελευταίο μήνα οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και καταστημάτων:
 
- αφαίρεσαν έξι Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα τέσσερα από αυτά.
 

- προκάλεσαν θραύση υαλοπινάκων σε 12 Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα, ενώ σε δύο από αυτά αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα,

- διέρρηξαν δύο καφενεία και αφαίρεσαν τρόφιμα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

 
Τη προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.
 




Tags:  

Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικός Τουρισμός» στη Θάσο
Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικός Τουρισμός» στη Θάσο
Ο δήμος Θάσου σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα διοργανώνουν...
Σοκολατένιος κορμός
Σοκολατένιος κορμός
Σοκολατένιος κορμός με φρουί γκλασέ και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς 
 
Αφήνετε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το ρίχνετε στο μίξερ μαζί με την άχνη ζάχαρη και το κτυπάτε μέχρι να αφρατέψει.
Αβεβαιότητα στο ΔΝΤ για το "κούρεμα"
Αβεβαιότητα ΔΝΤ για το "κούρεμα"
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση του Πολ Τόμσεν, η οποία κατατέθηκε στα υπόλοιπα μέλη του Ταμείου, εκφράζονται φόβοι για την πορεία της ελληνικής κρίσης.
Τελευταία Σχόλια