Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Κύπρο

greek 03/12/2011
Με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Marfin Laiki. Μεγάλο ντέρμπι στην Λεμεσό και δύσκολες εξόδους για Ανόρθωση και Ομόνοια. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18:00.
 
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
 
Στο «Τσίρειο» Απόλλωνας και ΑΕΛ θα αναμετρηθούν στο κλασικό ντέρμπι της Λεμεσού. Ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλωνας προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τον Άρη και θέλει μόνο νίκη για να… ρεφάρει ενώ η τυπικά φιλοξενούμενη ΑΕΛ μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και βρίσκεται εκ νέου σε ανοδική πορεία, θέλοντας τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν σε θέση… βολής από την κορυφή.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης θα είναι και η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ ο τεχνικός του Απόλλωνα Μίχαϊ Στοϊκίτσα, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε δις στους «γαλαζοκίτρινους».
 
Στο «ΓΣΠ» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ανόρθωση, σε μια αναμέτρηση που καμία εκ των δύο ομάδων δεν έχει τα περιθώρια για νέες απώλειες. Από την μία οι «μαυροπράσινοι» του Νίκου Παπαδόπουλου προέρχονται από ήττα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και έχουν… σταθεροποιηθεί στις χαμηλές θέσεις ενώ από την άλλη η Ανόρθωση προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με την ΑΕΚ που την έφερε οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή που κατέχει η Ομόνοια.
 
Στο «Τάσος Μάρκου» η Ένωση υποδέχεται την Ομόνοια με τις δύο ομάδες να προέρχονται από… γκέλες. Η γκέλα της Ένωση έγινε μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου όταν και αποκλείστηκε από την Πάφο και μία νίκη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο θα είναι ότι πρέπει για να αντιστρέψει το άσχημο κλίμα ενώ η δική της Ομόνοιας έγινε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Νέα Σαλαμίνα, που έμεινε στο 2-2.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η παρουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην Ομόνοια που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στην Ένωση. Νόελ Κασέκε, Δημήτρης Χριστοφή, Φρέντι Ντος Σάντος και Άλεξ Ντα Σίλβα.
 




Tags:  

Σύλληψη Κυπρίων στη Μαλαισία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Σύλληψη Κυπρίων στη Μαλαισία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για τις συνθήκες σύλληψης και κράτησης δύο Κυπρίων υπηκόων, Τουρκοκυπρίων, που βρίσκονται υπό κράτηση στη Μαλαισία για κατοχή ναρκωτικών.
Κίνδυνος για την Κυπριακή οικονομία
Κίνδυνος για την Κυπριακή οικονομία
Νέα μέτρα προανήγγειλε ο πρόεδρος Χριστόφιας, που ζήτησε κατανόηση από το συνδικαλιστικό κίνημα της Κύπρου.
Άνοδο σημείωσε το ΧΑΚ
Άνοδο σημείωσε το ΧΑΚ
Σημαντική άνοδο κατέγραψε το Κυπριακό Χρηματιστήριο στη δεύτερη χρηματιστηριακή συνάντηση του Δεκέμβρη.
Τελευταία Σχόλια