Ανθελληνικά φυλλάδια μπροστά στη Βουλή

greek 03/12/2011
Άγνωστοι γύρω στις έξι το απόγευμα στην Λεωφόρο Αμαλίας, έριξαν έντυπα ανθελληνικού περιεχομένου στην είσοδο του χώρου όπου τελείται η έκθεση βιβλίου του Ζαππείου.

Στα έντυπα εμφανίζεται χάρτης στον οποίο η Μακεδονία ανήκει στο κρατίδιο των Σκοπίων, ο ήλιος της Βεργίνας, καθώς και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Επίσης αναγράφονται τα εξής:

“Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει τη γλώσσα μας, αναγνωρίζει ότι είμαστε Μακεδόνες, σύντομα μετά τη Χάγη θα αναγνωρίσει και τη Μακεδονία με το συνταγματικό της όνομα. Ζήτω η Μακεδονία – Ελευθερία στη Μακεδονία”.
 
Πως σε σημείο των Αθηνών που περιφρουρείται, λόγω της βουλής, από αστυνομικούς, δεν έγινε αντιληπτός και δε συνελήφθη ο δράστης της συγκεκριμένης παράνομης και ανθελληνικής πράξης;




Tags:  

Ιατρική διάλεξη στην Κοζάνη
Ιατρική διάλεξη στην Κοζάνη
Διάλεξη με θέμα «πρόληψη- ενδείξεις- αντιμετώπιση καρδιολογικών παθήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχίας Κοζάνης.
 «Η κρίση ως αφορμή…»
«Η κρίση ως αφορμή…»
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας και οι ομάδες εθελοντών Παραλίας και Βραχναιίκων διοργανώνουν  την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ημερίδα με θέμα: 
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 7.00 με 9.00 το πρωί στη νέα Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Ωρωπού.
Τελευταία Σχόλια