Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας

greek 02/12/2011
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 7.00 με 9.00 το πρωί στη νέα Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Ωρωπού, λόγω άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας χειμερινής συντήρησης με την επωνυμία «Καπανδρίτη 2011» από την Νέα Οδό Α.Ε.
 
Συγκεκριμένα, τις ώρες αυτές θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας από την 29,700 χ/θ και σε μήκος περίπου 200 μέτρων.
 

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εκτροπών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 




Tags:  

Το ΙΚΑ ετοιμάζεται για κατασχέσεις
Το ΙΚΑ ετοιμάζεται για κατασχέσεις
Εντολή για κατασχέσεις έδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος στην προσπάθεια να εισπραχθούν οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς τον Οργανισμό.
Σύλληψη παράνομου ψαρά
Σύλληψη παράνομου ψαρά
Ο παράνομος ψαράς είχε ξεκινήσει να ψαρεύει με παράνομα μέσα, αλλά έπεσε πάνω στην περίπολο κλιμακίου του αστυνομικού τμήματος Γαβαλούς και της ΟΠΚΕ Αιτωλίας.
Επίθεση σε φοιτήτρια
Επίθεση σε φοιτήτρια
Την ώρα που πλησίαζε στη σχολή της άγνωστος πετάχτηκε στο δρόμο και της επιτέθηκε. Την χτύπησε, την έριξε στο δρόμο, βούτηξε το κινητό της τηλέφωνο και έγινε καπνός.
Τελευταία Σχόλια