«Καθάρισε» ο Μήτρογλου

greek 03/12/2011
Ο… συνήθης ύποπτος, Κώστας Μήτρογλου, ήταν αυτός που για ακόμη μια φορά έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο. Ο νεαρός σέντερ φορ σκόραρε στο 16΄ της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Εργοτέλη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.
 
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
 
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (69’ Σφακιανάκης), Τάτος, Μπρίτο (75’ Μπέλιτς), Επστάιν (84’ Μακρής), Μήτρογλου.
 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ολίσε (58’ Μπέτο), Τζούνιορ, Τζανακάκης (58’ Τζανακάκης), Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (83’ Καρέλης), Μπούντιμιρ.
 
 




Tags:  

Επίθεση σε φοιτήτρια
Επίθεση σε φοιτήτρια
Την ώρα που πλησίαζε στη σχολή της άγνωστος πετάχτηκε στο δρόμο και της επιτέθηκε. Την χτύπησε, την έριξε στο δρόμο, βούτηξε το κινητό της τηλέφωνο και έγινε καπνός.
Το ΙΚΑ ετοιμάζεται για κατασχέσεις
Το ΙΚΑ ετοιμάζεται για κατασχέσεις
Εντολή για κατασχέσεις έδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος στην προσπάθεια να εισπραχθούν οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς τον Οργανισμό.
Αναρρώνει ο Σουφλιάς
Αναρρώνει ο Σουφλιάς
Αναρρώνει ο πρώην υπουργός, Γιώργος Σουφλιάς, μετά από μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη.Δότης του νεφρού ήταν η αδερφή του.
 
Τελευταία Σχόλια