Κρανιοεγκεφαλική κάκωση αιτία θανάτου 53χρονου στη Λάρνακα

greek 02/12/2011
Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου Βασίλ Δημητρόφ από τη Βουλγαρία, ο οποίος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στη Λεωφόρο Αρτέμιδος, παρά το παλαιό στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα. 
Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις επτά χθες το βράδυ όταν «42χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του κατά μήκος της Λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λάρνακα, με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας προς τη Λεωφόρο Αρτέμιδος και τον κυκλικό κόμβο του παλαιού ΓΣΖ, σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 53χρονο από χώρα της ΕΕ». 

Πρόσθεσε ότι «ο 53χρονος διασταύρωνε πεζός το δρόμο από δεξιά προς αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος στη συγκεκριμένη λεωφόρο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλά το θάνατο του». 

Ο κ. Ανδρέου είπε ακόμα ότι «στον Ελληνοκύπριο οδηγό του αυτοκινήτου διενήργησε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Υστερα από την έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκληση θανάτου εξ αμελείας».

Ανέφερε επίσης ότι «νεκροψία επί της σορού του 53χρονου διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου, η οποία αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του Βούλγαρου προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λήφθηκε επίσης αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις».

Η Αστυνομία προχώρησε σε ανάκριση του συγκάτοικου του άτυχου Βούλγαρου προκειμένου να πληροφορηθεί τις συνθήκες διαμονής του στην Κύπρο. Η οικογένεια του 53χρονου διαμένει στη Βουλγαρία, ενώ η σύζυγος του αναμένεται να έρθει στην Κύπρο την Κυριακή για να παραλάβει τη σορό του.





Tags:  

"Συμμετοχή στις εκλογές"
"Συμμετοχή στις εκλογές"
"Ο εφησυχασμός και η αποχή από τις προσεχείς εκλογές είναι συνενοχή σε όσα δεν μας εκφράζουν και μας δυσαρεστούν", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης.
Συζήτησαν για  Κυπριακό Γκιούλ - Μπάιντεν
Συζήτησαν για Κυπριακό
Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Άνοδο σημείωσε το ΧΑΚ
Άνοδο σημείωσε το ΧΑΚ
Σημαντική άνοδο κατέγραψε το Κυπριακό Χρηματιστήριο στη δεύτερη χρηματιστηριακή συνάντηση του Δεκέμβρη.
Τελευταία Σχόλια