Βράβευση αρίστων μαθητών στη Λευκωσία

greek 02/12/2011
Το University of Cambridge International Examinations ανακοινώνει τους βραβευθέντες των «Outstanding Cambridge Learner Awards» Κύπρου. Τα βραβεία επισφραγίζουν τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις των Κυπρίων υποψηφίων κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2011.
 
Η παρουσίαση των βραβείων θα γίνει στην Τελετή Απονομής Outstanding Cambridge Learner Awards στο Pavillion Hall στη Λευκωσία την Παρασκευή 2 Δεκεβρίου 2011 στις 19:00.
 
Ο κ. Matthew Kidd, Βρετανός Ύπατος Αρμοστής στην Κύπρο, θα απονέμει τα βραβεία.
O Δρ. John Guy, Ανώτερος Εκπαιδευτικός Σύμβουλος του University of Cambridge International Examinations, θα παραστεί επίσης στην Τελετή την οποία οργανώνουν το University of Cambridge International Examinations και το Βρετανικό Συμβούλιο Κύπρου.
 
Πάνω από 40 υποψήφιοι θα λάβουν βραβεία για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στις εξετάσεις του Cambridge, συμπεριλαμβανομένων και 24 υποψηφίων που έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην Κύπρο σε ένα μόνο θέμα.
 
Τα βραβεία επιβραβεύουν επίσης τις επιτυχίες των μαθητών που έχουν αναγνωριστεί για «Κορυφαίες Επιδόσεις» που στηρίζονται στην εξαιρετική απόδοση σε θέματα που δεν είναι και τοσο δημοφιλή στην Κύπρο και των μαθητών που έχουν πετύχει συνολικά την υψηλότερη αθροιστική βαθμολογία σε διάφορα θέματα. Οι νικητές έχουν ξεπεράσει χιλιάδες άλλους υποψήφιους σε όλο τον κόσμο που παρακάθησαν εξετάσεις Cambridge IGCSE, Cambridge International AS και θέματα Cambridge International A Level.
 
Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα αναγνωρίζονται από εργοδότες και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο ως απόδειξη ακαδημαϊκής αριστείας.
 
Η κα Ann Gibson, Περιφερειακή Διευθύντρια του Cambridge στην Ευρώπη δήλωσε:
« Με πολλή περηφάνια συγχαίρω τους μαθητές σε ολόκληρη την Κύπρο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα τους στις εξετάσεις του Cambridge. Είναι ενθαρρυντικό να αναγνωρίζεται το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται από τα σχολεία στην Κύπρο, το οποίο αντικατοπτρίζεται μέσα από αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Τα επιτεύγματα αυτά αποτελούν απόδειξη για τις εταιρικές σχέσεις που το Cambridge έχει δημιουργήσει με τα σχολεία, δείχνει την αφοσίωση και τη δέσμευση των εκπαιδευτικών, την υποστήριξη που παρέχεται από τις οικογένειες και τους φίλους, και την αποφασιστικότητα και το πάθος των μαθητών για να πετύχουν. Η επιτυχία αυτή τους προσδιορίζει όχι μόνο ως μαθητές, αλλά ως μαθητές του Cambridge. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον τους».
 
 




Tags:  

 Σε ανοδική πορεία επανήλθε ο πληθωρισμός το Νοέμβριο
Σε ανοδική πορεία επανήλθε ο πληθωρισμός το Νοέμβριο
Σε ανοδική πορεία επανήλθε το Νοέμβριο ο πληθωρισμός, μετά τη μείωση που παρουσίασε κατά τους τέσσερις προηγούμενες μήνες.
"Ασκήσεις" που διώχνουν άνοια και Αλτσχάιμερ
"Ασκήσεις" που διώχνουν άνοια και Αλτσχάιμερ
Η καθημερινή άσκηση του εγκεφάλου επιβεβαιώνεται άλλη μία φορά, μέσω ερευνών, ότι είναι το Α και το Ω για την υγεία του και την πρόληψη της άνοιας και του Αλτσχάιμερ.
Μικρή αύξηση κατέγραψε το ΧΑΚ
Μικρή αύξηση κατέγραψε το ΧΑΚ
Με μικρά κέρδη έκλεισε και την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε μικρή αύξηση σε ποσοστό 0,47% και έκλεισε στις 258,08 μονάδες.
Τελευταία Σχόλια