"Αλλαγή του πολιτικού κλίματος"

greek 02/12/2011
Αλλαγή του πολιτικού κλίματος, αλλά και διατήρηση των ίδιων προβλημάτων για τη χώρα, διαπίστωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη σύσκεψη που συνεκάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και συμμετείχαν οι υπουργοί μέλη του Κινήματος και τα κοινοβουλευτικά στελέχη τα οποία θα χειριστούν το θέμα του προϋπολογισμού στη Βουλή.
 
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι σε αυτή την περίοδο κανένας «δεν μπορεί να παίζει το παιχνίδι της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης ή της αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης», χωρίς, πάντως, να διευκρινίσει αν η παρατήρησή του αφορά τη ΝΔ ή εσωκομματικούς αντιπάλους.
 
Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι «το στοίχημα της χώρας για το παρόν και το μέλλον θα κριθεί στην ειλικρίνεια και την αλήθεια». Και αναφέρθηκε στην επιλογή που έχει γίνει να εστιάζεται η κριτική σε συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο ίδιος.
 
Κατά τον κ. Βενιζέλο στο θέμα αυτό «μπορούμε να δώσουμε μια αποτελεσματική απάντηση, όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είναι ενιαίο και έχει στραμμένη την προσοχή του στα μείζονα». Και πρόσθεσε ότι «εμένα αυτή είναι η επιλογή μου και είναι μια επιλογή εθνικής ευθύνης και θεωρώ ότι αυτή πρέπει να είναι η επιλογή του ΠΑΣΟΚ συλλογικά, αλλά και όλων των στελεχών του ατομικά, και των μελών της Κυβέρνησης και των βουλευτών».
 




Tags:  

Λουκέτο στον "Αγγελιοφόρο"
Λουκέτο στον "Αγγελιοφόρο"
Τίτλοι τέλους για μια ιστορική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο "Αγγελιοφόρος" ανακοίνωσε πως σταματά η έκδοση του καθημερινού φύλλου.
 
 
Υπόμνημα ΣΕΒ στο υπουργείο Οικονομικών
Υπόμνημα ΣΕΒ στο υπουργείο Οικονομικών
Αναλυτικό τεχνικό υπόμνημα για μια σειρά φορολογικών θεμάτων που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, υπέβαλε ο ΣΕΒ προς το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
 
 
Πρόταση για ΑΕΚ
Πρόταση για ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος παρουσίασε πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ από ξένο επενδυτή.
Τελευταία Σχόλια