Λουκέτο στον "Αγγελιοφόρο"

greek 02/12/2011
 
Τίτλοι τέλους για μια ιστορική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο "Αγγελιοφόρος" ανακοίνωσε πως σταματά η έκδοση του καθημερινού φύλλου.
 
Πλέον θα κυκλοφορεί μόνο η κυριακάτικη έκδοση όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Ο εκδότης του Αγγελιοφόρου, Α. Μπακατσέλος έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ, στην οποία αναφέρει ότι αποφάσισε να αναστείλει την καθημερινή έκδοση και να διατηρήσει την έκδοση μόνο του Κυριακάτικου φύλλου.
 
Επίσης, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση και περιοδικών του συγκροτήματος. Στην επιστολή αναφέρει επίσης, ότι αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση συνολικά 55 εργαζομένων. Από αυτούς οι 32 είναι δημοσιογράφοι, οι 17 διοικητικοί υπάλληλοι και οι 7 τεχνικοί.
 
Την Δευτέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης θα συναντηθεί με τον κ. Μπακατσέλο.
 





Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ της Εθνικής Τράπεζας
Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ της Εθνικής Τράπεζας
Κατά 1 δις ευρώ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της Εθνικής Τράπεζας με την έκδοση 200.000.000 προνομιούχων μετοχών η οποία καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από το Ελληνικό Δημόσιο.
Αναστολή επιβολής φόρου αγοραπωλησιών στις χρηματιστηριακές συναλλαγές
Αναστολή επιβολής φόρου αγοραπωλησιών στις χρηματιστηριακές συναλλαγές
 Αναστέλλεται μέχρι 31 Μαρτίου 2012 η εφαρμογή του φόρου υπεραξίας για τις αγοραπωλησίες μετοχών στο Χρηματιστήριο.
"Τον Απρίλιο οι εκλογές"
"Τον Απρίλιο οι εκλογές"
Aπέκλεισε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού σε αυτή τη φάση ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, ενώ προσδιόρισε το χρόνο των εκλογών περί τον Απρίλιο!
Τελευταία Σχόλια