Μεγάλη έκπτωση στο Blackberry PlayBook Tablet

greek 03/1/2012
Η RIM έριξε τις τιμές όλων των μοντέλων του Blackberry PlayBook στα 299 δολάρια. Οι αρχικές τιμές ήταν 499 δολάρια για το μοντέλο 16 GB ενώ τα μοντέλα 32 GB και 64 GB πωλούνταν προς 599 και 699 δολάρια αντίστοιχα.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο είναι άξιο απορίας γιατί η εταιρία προσφέρει πλέον και τα τρία μοντέλα στην ίδια τιμή.

Στην πλεινότητα των περιπτώσεων, οι εταιρίες πουλάνε τις συσκευές με καλύτερες προδιαγραφές σε υψηλότερες τιμές.

Η απόφαση αυτή της RIM να μειώσει τις τιμές του Blackberry PlayBook έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες από τη δήλωση της εταιρίας ότι θα ακολουθήσει πιο επιθετική πολιτική στην προώθηση του προϊόντος της.

Οι πολύ χαμηλές τιμές έχουν γίνει πλέον ένας από τους ευκολότερους τρόπους για την προσέλκυση αγοραστών. Για παράδειγμα η Hewlett-Packard ξεπούλησε γρήγορα τα τελευταία κομμάτια του TouchPad προς μόλις 99 δολάρια. Πρόσφατα η Sony μείωσε τις τιμές του Tablet S κατά 100 δολάρια ενώ το Kindle Fire κάνει εξαιρετικές πωλήσεις στα 199 δολάρια.

Εντωμεταξύ, η Apple είναι η μόνη εταιρία που αποφεύγει τις μειώσεις στις τιμές. Τα iPad εξακολουθούν να ξεκινούν από τα 499 δολάρια.




Tags:   RIM , Blackberry , tablet  

Λεμόνι για τον φούρνο μικροκυμάτων!
Λεμόνι για τον φούρνο μικροκυμάτων!
Αν θέλετε τον φούρνο μικροκυμάτων να αστράφτει από καθαριότητα και να μυρίζει ευχάριστα, καθαρίστε τον που και που με ένα απλό και υγιεινό τρόπο :
 To ΡΙΚ απορρίπτει τα περί παρεμβάσεων σε εκπομπές
To ΡΙΚ απορρίπτει τα περί παρεμβάσεων σε εκπομπές
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ σε σημερινή ανακοίνωση απορρίπτει κατηγορηματικά ισχυρισμούς για παρεμβάσεις στα δελτία ειδήσεων.
Στο νοσοκομείο ο Ραούφ Ντενκτάς με αφυδάτωση
Στο νοσοκομείο ο Ραούφ Ντενκτάς με αφυδάτωση
Στο ''πανεπιστημιακό'' νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο πρώην ηγέτης των Τ/κ Ραούφ Ντενκτάς, λόγω αφυδάτωσης.
Τελευταία Σχόλια