Μουσική πανδαισία στην Εθνική Λυρική Σκηνή

greek 11/1/2012
Με πέντε ξεχωριστά έργα καλωσορίζει η Εθνική Λυρική Σκηνή το φιλοθεάμον κοινό, τους πρώτους μήνες του 2012.
 
Το έργο «Ένας Χορός Μεταμφιεσμένων» η όπερα του Βέρντι που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου Ολύμπια, στις τρεις τελευταίες παραστάσεις, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου θα επαναληφθεί στις 9, 11, 15, 18 Μαρτίου.
 
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες ερμηνευτές συμπληρώνουν την υψηλών αξιώσεων διανομή του «Φάουστ» που θα παρουσιαστεί από τις 20 έως τις 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
 
Στον ομώνυμο ρόλο, εκτός από τον Έρικ Κάτλερ στην πρώτη διανομή (20,22,24,27,29/1), συμμετέχουν οι διεθνούς φήμης τενόροι, Αντρέι Ντουνάεφ (21,25/1) και Γκουστάβο Πόρτα (28/1). 
 
Η παιδική όπερα «Το Μαγικό βιολί» του Νίκου Ξανθούλη που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου και μάγεψε μικρούς και μεγάλους, θα παρουσιαστεί για 15 ακόμα παραστάσεις έως τις 7 Απριλίου. Η παράσταση παρουσιάζεται Σαββατοκύριακα στις 11.00 το πρωί.
 
Επιπλέον, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες του θεάτρου, ο Δημήτρης Λιγνάδης, θα σκηνοθετήσει τη βιεννέζικη οπερέτα του Φράνς Λέχαρ «Η Εύθυμη Χήρα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ολύμπια στις 22 Φεβρουαρίου. Η μουσική διεύθυνση θα είναι των Νίκλας Βιλλέν και Χρύσανθου Αλισάφη.
 
Τέλος, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Όλοι χορεύουν βαλς!» το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής επιστρέφει με το Δον Κιχώτη του Λούντβιχ Μίνκους, σε χορογραφία Βλαντιμίρ Βασίλιεφ, από τις 4 Φεβρουαρίου και για οκτώ παραστάσεις έως τις 3 Μαρτίου, στο θέατρο Ολύμπια.
 




Tags:  

Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Τρόπος Παρασκευής 
Σ' ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε τη ζάχαρη, το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
 
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει και ύστερα αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
 
Έβριζαν το το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Δικογραφία σχηματίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος δύο ημεδαπών, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». 
Είδαμε και μια άσπρη μέρα!
Σε αρκετές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια, οι οδηγοί θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες για τις μετακινήσεις τους.
 
Τελευταία Σχόλια