Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 2-0

greek 11/1/2012
Η Κέρκυρα είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης με 2-0 της Δόξας Δράμας.
Γκουστάβο και Τσίγκας καθάρισαν σε ένα πεντάλεπτο (24', 28') την πρόκριση κι επέτρεψαν στην ομάδα τους να κάνει και συντήρηση στο β' μέρος.
Οι συνθέσεις
 
Κέρκυρα (Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλάρίου, Γκουστάβο, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης (88' Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Καλατζής, Αγρίτης (67' Γιάντσης), Τσίγκας Μάρτιν (72' Χαμπλ).
 
Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Μπριλλάκης (46' Στεργιανός) Τριποτσέρης (84' Ρούτσης), Λεάντρο, Λίμα, Βέρτζος, Κουμπρόγλου (59' Τοπούζης), Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Βάντερσον, Αραβίδης.




Tags:  

Άνοδος στο χρηματιστήριο
Άνοδος στο χρηματιστήριο
 Σε θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικών τάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές.
Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη
Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη
Θερμή «υποδοχή» επιφύλασσαν στον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη οι κάτοικοι της Βέροιας στα εγκαίνια νέων κλινικών του νοσοκομείου της πόλης.
Έληξε ο διαγωνισμός για το έργο «Γίνε το μωρό μου» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  10  διπλές προσκλήσεις  για την πολυβραβευμένη κωμωδία «Γίνε το μωρό μου» στο θέατρο «Τζένη Κάρεζη»: 5 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση του Σαββάτου 14 στις 9.00 μμ, και 5 διπλές προσκλήσεις για  την Κυριακή  15 Ιανουαρίου στις 8.00μμ.
 
Τελευταία Σχόλια