Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη

greek 12/1/2012
Θερμή «υποδοχή» επιφύλασσαν στον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη οι κάτοικοι της Βέροιας στα εγκαίνια νέων κλινικών του νοσοκομείου της πόλης.
 
Σύμφωνα με το infoserres.gr πολίτες και μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο και διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στο ΕΣΥ και γενικότερα για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, αποδοκιμάζοντας τον Σερραίο υφυπουργό, ο οποίος επιχείρησε να τους ηρεμήσει λέγοντας πως τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν.
 
Σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε για τις αποδοκιμασίες κατά του υφισταμένου του Μάρκου Μπόλαρη : "Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την ηρεμία και την αποδοτικότητα της δουλειάς μας και αποφάσισαν να «ιδρύσουν» τηλεοπτικά γεγονότα, αυτοβαπτιζόμενοι σε «ελληνικό λαό» Σημασία, όμως, δεν έχουν αυτά.
 
Σημασία έχει ότι και στη Βέροια άρχισε να λειτουργεί η ανακαινισμένη ορθοπεδική κλινική, με δωρεά της κας. Μαρίας Σάκκα και άψογη συνεργασία του Δ.Σ. του νοσοκομείου".
 
 
 


Videos



Αποδοκίμασαν τον Μπόλαρη


Tags:  

Άγρια καταδίωξη ληστών
Άγρια καταδίωξη ληστών
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην Ηλιούπολη, για την σύλληψη ληστών που επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή.
Κλειστή η οδός Αριστοτέλους
Κλειστή η οδός Αριστοτέλους
Κλειστή παραμένει από νωρίς το μεσημέρι η οδός Αριστοτέλους, στο ύψος του υπουργείου Υγείας, από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.
Στα ΚΕΠ, η καταγραφή των δικαιούχων επιδομάτων αναπηρίας
Στα ΚΕΠ, η καταγραφή των δικαιούχων επιδομάτων αναπηρίας
Η καταγραφή όσων δικαιούνται επιδόματα αναπηρίας ή άλλα προνοιακά επιδόματα θα γίνει μέσω των ΚΕΠ, από 1ης Φεβρουαρίου έως 16ης Μαρτίου.
Τελευταία Σχόλια