Έληξε ο διαγωνισμός για το έργο «Γίνε το μωρό μου» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

greek 12/1/2012
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  10  διπλές προσκλήσεις  για την πολυβραβευμένη κωμωδία «Γίνε το μωρό μου» στο θέατρο «Τζένη Κάρεζη»: 5 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση του Σαββάτου 14 στις 9.00 μμ, και 5 διπλές προσκλήσεις για  την Κυριακή  15 Ιανουαρίου στις 8.00μμ.
 
 
Το έργο του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, βασιλιά της αμερικανικής κωμωδίας, «ΓΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ», παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής κι εμπορικής επιτυχίας   σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και μετάφραση - διασκευή Ρένας Ρίγγα, με την Ελένη Ερήμου και τον Κώστα Αποστολίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Λίγα λόγια για το έργο:

Η Maud, Λονδρέζα αριστοκράτισσα, παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή. H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό. Ένα μωρό για την Gloria, η οποία μετά από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη καταφεύγει στην υιοθεσία. Συνήθειες, συμπεριφορές και διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια και ο πόλεμος θα κηρυχτεί επίσημα με αλλεπάλληλες ανατροπές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:                                                                                            
Μετάφραση – διασκευή : Ρένα Ρίγγα                                                                              Σκηνοθεσία : Αντώνης Καλογρίδης                                                                           
Σκηνικά : Αντώνης Καλογρίδης                                                                                                            Ενδυματολόγος : Αλέξης Φούκος                                                                                 
Φωτισμοί : Κατερίνα Μαραγκουδάκη                                                                      
Κινησιολογία : Έλενα Κουρκούλη                                                                                     
 Μουσική : Θοδωρής Οικονόμου       
                                                            
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελένη Ερήμου, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Ζιόβας, Δώρα Στυλιανέση, Πάρις Λύκος, Ελένη Λιάσκα 
 
ΘΕΑΤΡΟ «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ»
Ακαδημίας 3, Αθήνα
τηλ: 210 3636144, 210 3625520
 
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε Like την σελίδα μας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας  στη φόρμα εγγραφής παρακάτω, δηλώνοντας για ποια από τις 2 παραστάσεις ενδιαφέρεστε: του Σαββάτου ή της Κυριακής. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 12/1/2012 ώρα 14:00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω E-mail.
 
 
Οι νικητές του Σαββάτου είναι οι εξής: 
  • Ιωάννου Αλεξία
  • Δημητρίου Αθανάσιος 
  • Αλεξίου Γρηγόρης
  • Χάλκος Κωνσταντίνος
  • Τσουχλαράκη Μαρίνα
 
Οι νικητές της Κυριακής είναι οι εξής:
  • Δριλάκη Τίνα
  • Καραμάνου Γιώτα
  • Τασιάκος Βασίλης
  • Κανελλοπούλου Βάγια
  • Λιούτα Καλλιόπη




Tags:  

Αρχή με ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη
Αρχή με ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη
Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τη Ξάνθη, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας.
Επίθεση σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα, σε καφέ - μπαρ στο Παγκράτι!
 
Φωτιά σε σκάφη στη Νέα Πέραμο στα Μέγαρα
Φωτιά σε σκάφη στη Νέα Πέραμο στα Μέγαρα
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τρία ιδιωτικά σκάφη αναψυχής στη διάρκεια της νύχτας στον ανατολικό λιμενοβραχίονα στη Νέα Πέραμο στην Πάχη Μεγάρων.
Τελευταία Σχόλια