Οι Anonymous προειδοποιούν την ακροδεξιά στη Γερμανία

greek 04/1/2012
Οι Anonymous δημιούργησαν ένα νέο portal στο internet όπου δημοσιεύονται στοιχεία από διάφορες ακροδεξιές πηγές στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το Spiegel, στην ιστοσελίδα Nazi-Leaks.net δημοσιεύεται μια πολύ μεγάλη λίστα με ονόματα ατόμων που φέρονται να έχουν κάνει δωρεές στο γερμανικό ακροδεξιό κόμμα NPD.

Στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα, διευθύνσεις email και τηλέφωνα καθώς επίσης και στοιχεία πελατών online καταστημάτων που ανήκουν σε νεο-ναζί.

Το νέο αυτό portal των Anonymous είναι τμήμα του προγράμματος “Operation Blitzkrieg”, μιας συνεχιζόμενης καμπάνιας ενάντια σε ακροδεξιές ιστοσελίδες.

"Εδώ και καιρό παρακολουθούμε ότι το διαδίκτυο έχει γίνει στέκι ανθρώπων με ιδεολογίες όσο πιο ηλίθιες και επικίνδυνες γίνεται. Φυσικά μιλάμε για ακροδεξιά κόμματα”, είχαν γράψει παλιότερα οι  Anonymous.

“Αποφασίσαμε ότι δεν πρόκειται πλέον να ανεχθούμε αυτές τις ενέργειες”.





Την Πέμπτη ενημερώνει την ψευδοβουλή ο Ερογλου για το Κυπριακό
Την Πέμπτη ενημερώνει την ψευδοβουλή ο Ερογλου για το Κυπριακό
Την ερχόμενη Πέμπτη θα ενημερώσει την ''ολομέλεια'' της ψευδοβουλής για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Συλλούρης: Αλλάζει η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού
Συλλούρης: Αλλάζει η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, με την επιστολή Μπαν Γκι -μουν προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, συνιστούν μια αλλαγμένη διαδικασία το αποτέλεσμα.
"Δεν απομένει πολύς χρόνος"
"Δεν απομένει πολύς χρόνος"
Επίλυση του Κυπριακού προβλήματος πριν από την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιδιώκει ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών!
Τελευταία Σχόλια