Φούστα: Οι κανόνες για εντυπωσιακό αποτέλεσμα

greek 01/12/2011
Κοντή ή μακριά, η φούστα αποτελεί διαχρονικό σύμβολο θηλυκότητας και υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας.
Βέβαια, υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες, τους οποίους πρέπει να ακολουθούμε για να έχουμε ένα κομψό και θηλυκό αποτέλεσμα.
 
Μίνι
- Απόφυγε να τη φοράς με κλασικές γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δοκίμασέ τη με νεανικά flat (από μπαλαρίνες έως biker boots) και peep-toe ημίμποτα. Έτσι, θα αποφεύγεις το κλασικά προκλητικό look, αναδεικνύοντας την πιο wild πλευρά της.

- Από πάνω θέλει πάντα κάτι απέριττο. Κάτι που να συνοδεύει με τον πιο chic τρόπο τη σέξι διάθεσή της, κάνοντάς τη sexy chic. Πουκάμισα «αντρικά», απλά t-shirts, εφαρμοστά seventies πλεκτά, ζακέτες και μπλέιζερ της πάνε πολύ. Απόφυγε οπωσδήποτε τα πολύ σέξι τοπ με πολύ βαθιά ντεκολτέ, το look παραγίνεται «γυμνό».

- Από τον μέσο σωματότυπο μπορεί να φορεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα με οπάκ καλσόν και chunky τακούνια ή wedges, για πιο καλλίγραμμα και σφιχτά πόδια.

- Η μίνι φούστα σε γραμμή Α είναι μια υπέροχη πρόταση για τον σωματότυπο-αχλάδι. Κάθε σεζόν, αλλά ειδικά τώρα που είναι στη μόδα τα sixties.

- Διαλέγοντάς την ψηλόμεση και συνδυάζοντάς τη με τακούνια, έχεις το εφέ των σούπερ μακριών ποδιών.
 
Μίντι
- Το καλό της είναι ότι αποκαλύπτει το πιο χαμηλό μέρος της γάμπας που συνήθως είναι πιο λεπτό και καλλίγραμμο σε κάθε κορίτσι. Χρησιμοποίησέ το υπέρ σου, ειδικά συνδυάζοντάς τη με chunky τακούνια με πλατφόρμες, που θα κάνουν τις γάμπες να δείχνουν ακόμη πιο μακρόστενες.

- Το άλλο μεγάλο καλό της: προσθέτει πόντους ύψους. Για έναν petite σωματότυπο, αυτή είναι η τέλεια επιλογή, αντί για τη μάξι φούστα.

- Διαλέγοντάς την ψηλόμεση και συνδυάζοντάς την με τακούνια, έχεις το εφέ των σούπερ μακριών ποδιών.
 

Μάξι

- Η μάξι φούστα δεν δείχνει ποτέ σωστή και σημερινή με το κλασικό λεπτεπίλεπτο ψηλοτάκουνο παπούτσι. Θέλει οπωσδήποτε ή chunky τακούνι ή φιάπα / πλατφόρμα μπροστά ή και τα δύο. Αλλιώς μοιάζει περίεργη και «γιαγιαδίστικη».

- Πρώτη επιλογή για τα άνω του μεσαίου ύψους κορίτσια, διότι η τάση της να καλύπτει γάμπα και αστράγαλο με ύφασμα αφαιρεί πόντους από τη γενική εντύπωση της σιλουέτας.

 
Πηγή: stylista.gr
 




Tags:  

Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικός Τουρισμός» στη Θάσο
Ημερίδα με θέμα: «Εναλλακτικός Τουρισμός» στη Θάσο
Ο δήμος Θάσου σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα διοργανώνουν...
Σενάρια επιστροφής Σισέ
Σενάρια επιστροφής Σισέ
Σκέψεις επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό μέσω δανεισμού από τη Λάτσιο ανακάλυψαν οι Ιταλοί.
Την... «πάτησε» ο ΠΑΟ
Την... «πάτησε» ο ΠΑΟ
Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης με 3-1 από τον Άρη.
Τελευταία Σχόλια