Παιδιά με αναπηρία στην πόλη των Χριστουγέννων

greek 01/12/2011
Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΔΗ.ΚΕ.ΘΕ.) σε συνεργασία με την  HELEXPO διοργανώνει επίσκεψη των παιδιών του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Θεσσαλονίκης», στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη Πόλη των Χριστουγέννων».
 
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, στις 17:00, παρουσία των γονέων και στελεχών της ΔΗ.ΚΕ.ΘΕ.




Tags:  

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών
Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών
Αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κατάστημα επί της οδού Σταύρου Μπέκα, στα Σπάτα.
«Ο λαός θα υποστεί συντριπτικά πλήγματα»
«Ο λαός θα υποστεί συντριπτικά πλήγματα»
«Τη συγκυβέρνηση την επέβαλαν η ελληνική πλουτοκρατία και η ΕΕ για να εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά τα παλιά Μνημόνια και να συμφωνήσει τα ακόμα χειρότερα Μνημόνια της χρεοκοπίας» δηλώνει η Αλέκα Παπαρήγα
"Αυτοί φταίνε για το Σκοπιανό"
"Αυτοί φταίνε για το Σκοπιανό"
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνασπισμός, κατηγορεί του αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων της συγκυβέρνησης, για ολιγορία και αδιέξοδη πολιτική στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Τελευταία Σχόλια