"Δεν έχουμε πολύ χρόνο"

greek 05/12/2011
Η οικονομική κρίση πρέπει να αντιμετωπιστεί με ενότητα από τις πολιτικές δυνάμεις σύμφωνα με τον Υουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο.
 
Ο κ. Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής αναφερόμενος στην νέα κυβέρνηση τόνισε ότι δεν πρέπει να «εγκλωβιστεί στην αδράνεια» ενώ άΦησε αιχμές για την ΝΔ, σχετικά με καθυστερήσεις που προκαλεί στις διαρθρωτικές αλλαγές του Υπουργείου Υγείας.
 
«Η νέα κυβέρνηση είναι περιορισμένου χρόνου και ειδικού σκοπού, άλλωστε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μίλησε για "ενδιάμεση" κυβέρνηση… Αυτό, όμως, δεν μπορεί να σημαίνει αδράνεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια των καθυστερήσεων. Η συνεννόηση δεν μπορεί να είναι ακυρωτική των δράσεων. Πρέπει να προχωρήσουμε.Η ριζοσπαστική αλλαγή του κράτους και πως η κυβέρνηση Παπαδήμου οφείλει να στρώσει το χαλί στην επόμενη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει χρόνος να χάσουμε».




Tags:  

7ο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας Δυτικής Ελλάδας
7ο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας Δυτικής Ελλάδας
Η Ελληνική Εταιρεία Προληπτικής Ογκολογίας με Πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Γκινόπουλο Διευθυντή της Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», οργανώνει...
Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών
Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών
Αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κατάστημα επί της οδού Σταύρου Μπέκα, στα Σπάτα.
Παραβίαση της συμφωνίας ανακοίνωσε η Χάγη
Η Ελλάδα παραβίασε τη συμφωνία!
Με ψήφους 15 προς 1 το Διεθνές δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε ότι η Ελλάδα με την απειλή βέτο παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία.
 
 
Τελευταία Σχόλια