Εκτός FAB5 o Ψινάκης

greek 07/12/2011
Η ''fabulous'' πεντάδα του ΑΝΤ1 έγινε τετράδα μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο του Ηλία Ψινάκη με τον ΑΝΤ1. !
 
Σύμφωνα με ανακοινωση των στελεχών του ANT1 η συνεργασία του Ηλία Ψινάκη με το κανάλι του Αμαρουσίου έλαβε οριστικό τέλος.
 
Ο λόγος της λήξης της συνεργασίας ήταν οι αρνητικές δηλώσεις του παρουσιαστή για τα τηλεοπτικά προγράμματα του σταθμού. Στην εκπομπή ''Ολα'' του Θέμου Αναστιάδη ο Ψινάκης έκανε λόγο για ''χορογραφίες που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι σαν να έχουν πάθει εγκεφαλικό'' αναφερόμενος στο ''Dancing on ice''
 
Καμιά ενημέρωση δεν υπάρχει από το σταθμό για την αντικατάσταση του Ηλία Ψινάκη.
 




Tags:  

Δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους
Δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους
Επικίνδυνες εξόδους «κρύβει» η 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών για τους -εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας- Ολυμπιακό και Κολοσσό Ρόδου, ενώ ο έτερος «συγκάτοικος» στην κορυφή, Παναθηναϊκός, καλείται να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του απέναντι στον Πανιώνιο.
Πίσω στη χώρα τους 29 αλλοδαποί
Πίσω στη χώρα τους 29 αλλοδαποί
Η επιστροφή άλλων 29 αλλοδαπών, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
"Ψαλίδι" και στον ιδιωτικό τομέα
"Ψαλίδι" και στον ιδιωτικό τομέα
Η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει μείωση στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων και ετοιμάζεται να την περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
 
Τελευταία Σχόλια