Προβλήματα στις μετακινήσεις σε Ήπειρο και δυτ. Μακεδονία

greek 07/1/2012
Μετ’ εμποδίων γίνονται οι μετακινήσεις σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει στην Εγνατία Οδό στην περιοχή της Κοζάνης και εκατοντάδες νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στην περιοχή των Ιωαννίνων αφού απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τους για να μη διογκωθεί η δύσκολη κατάσταση στην Κοζάνη. Από αργά το απόγευμα επιτράπηκε η κυκλοφορία τους προς Τρίκαλα.
Κατολισθήσεις από βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στο 35ο χλμ. του εθνικού δρόμου Ιωαννίνων - Αρτας και 105ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης μέσω Κόνιτσας.
 
Ωστόσο, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό στο νομό Ιωαννίνων και κυρίως στις περιοχές Ζαγοροχωρίων, Κόνιτσας, Τζουμέρκων και Μετσόβου. Μηχανήματα των δήμων και άλλων υπηρεσιών, εργάζονταν συνεχώς από την Παρασκευή απομακρύνοντας όγκους χιονιού και ρίχνοντας στο οδόστρωμα μεγάλες ποσότητες αλατιού. Στις πολύ ορεινές περιοχές τα αυτοκίνητα χρειάζονται αλυσίδες για να κινηθούν. Οι θερμοκρασίες στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων άγγιξαν και τους -10 βαθμούς Κελσίου.
 




Tags:  

Εξήντα χιλιάδες ασφαλισμένοι περιμένουν το εφάπαξ
Εξήντα χιλιάδες ασφαλισμένοι περιμένουν το εφάπαξ
Σε 60.000 αναμένεται να φθάσουν, ως το τέλος του χρόνου, οι αιτήσεις προς το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων για την καταβολή εφάπαξ.
Δολοφόνησαν ιερέα μέσα στο σπίτι του
Δολοφόνησαν ιερέα μέσα στο σπίτι του
Ο ηλικιωμένος ιερέας έφερε μαντήλι στο στόμα, το οποίο προφανως τού προκάλεσε θάνατο από ασφυξία.
Διευκρινήσεις για την πώληση 4 airbus
Διευκρινήσεις για την πώληση 4 airbus
Mε ανακοίνωσή του το υπουργείο Oικονομικών δίνει διευκρίνισεις για την πώληση των 4 airbus που ανήκουν στο δημόσιο και χρησιμοποιούσε η Ολυμπιακή πριν την ιδιωτικοποίηση της:
Τελευταία Σχόλια