H ''Στρέλλα'' στους Βασιλιάδες

greek 08/1/2012
Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», δοκιμάστηκε στο θέατρο και τώρα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, δίπλα σε ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών. 

Η Μίνα Ορφανού, η πανέμορφη τρανσέξουαλ που άλλαξε τα δεδομένα στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες» που προβάλλεται από σήμερα και κατόπιν καθημερινά από Τρίτη έως και Παρασκευή στις 21.00.

Ο ρόλος της Μίνας περικλείει αρκετά στοιχεία της πραγματικής της ζωής. Ο «Λάμπης» ανακαλύπτει νωρίς πως ζει εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα και μεταμορφώνεται σε «Λίζα». Η αρχή του σίριαλ έχει ως εξής: 

Ενα βράδυ ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Κόκλας, σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου. Τη φιλοξενεί σπίτι του, τη γνωρίζει στην πολυμελή του οικογένεια και της ξαναδίνει όρεξη για ζωή. Εκείνη από ευγνωμοσύνη τού εμπιστεύεται την περιουσία της και την τεράστια εταιρεία της.

Κάπως έτσι ξεκινάει ένα γαϊτανάκι από απίστευτες ιστορίες αφού ο Μάρκος δεν έχει ιδέα από επιχειρήσεις και ίντριγκες, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μπλέκουν σε απίστευτες γκάφες. Από την άλλη, υπάρχει και η οικογένεια των Κανελλόπουλων, που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να... εκθρονίσουν τους «Βασιλιάδες».

 
Πηγή: Espresso

 





Tags:  

Έκλεψαν γούνες αξίας 30.000 ευρώ
Έκλεψαν γούνες αξίας 30.000 ευρώ
Γούνες αξίας 30.000 ευρώ έκλεψαν από κατάστημα γουναρικών, στη Θεσσαλονίκη, 43χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη και δύο συνεργοί του, που αναζητούνται.
 
Πως να καθαρίσετε τα αμπαζούρ
Πως να καθαρίσετε τα αμπαζούρ
Από χαρτόνι
Ξεσκονίστε το με καθαρό ξεσκονόπανο. Αν έχει λεκέδες, τρίψτε τους ελαφρά με μια μαλακή λευκή γομολάστιχα.
Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας
Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας
Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας από τα δυτικά, εξασθένηση των ανεμών και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Δείτε τον καιρό και τι πρέπει να ξέρετε πριν ταξιδέψετε.
Τελευταία Σχόλια