Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο νομό Ιωαννίνων

greek 07/1/2012
Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό στο νομό Ιωαννίνων και κυρίως στις περιοχές Ζαγοροχωρίων, Κόνιτσας, Τζουμέρκων και Μετσόβου. Μηχανήματα των Δήμων και άλλων Υπηρεσιών, εργάζονταν συνεχώς από χθες απομακρύνοντας όγκους χιονιού και ποντίζοντας στο οδόστρωμα μεγάλες ποσότητες αλατιού.Μόνο στις πολύ ορεινές περιοχές τα αυτοκίνητα χρειάζονται αλυσίδες για να κινηθούν. Οι θερμοκρασίες στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων ,έφθασαν και του -10 βαθμούς Κελσίου.
 
Επίσης κατολισθήσεις από βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στο 35ο χλμ. του εθνικού δρόμου Ιωαννίνων - Άρτας και 105ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης μέσω Κόνιτσας.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει στην Εγνατία Οδό στην περιοχή της Κοζάνης και εκατοντάδες νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στην περιοχή των Ιωαννίνων αφού απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τους για να μη διογκωθεί η δύσκολη κατάσταση στην Κοζάνη. Από αργά το απόγευμα επιτράπηκε η κυκλοφορία τους προς Τρίκαλα.
 




Tags:  

Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Λήμνου
Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Λήμνου
Ασφαλείς οι 323 επιβάτες του AQUA MARIA, το οποίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Μύρινας προσέκρουσε στην προβλήτα.
 
Αγχώδες «τρίποντο» με Λέτο
Αγχώδες «τρίποντο» με Λέτο
Μπορεί να αγχώθηκε για να τα καταφέρει, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τους τρεις πόντους στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο Λέτο συνέχισε να «πυροβολεί» με το 15ο τέρμα του στη φετινή Superleague, για να διαμορφώσει το ισχνό, αλλά «χρυσό» 1-0 υπέρ των Πράσινων.
Δυο ακόμα συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο
Δυο ακόμα συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο
Δύο Κύπριους συνέλαβαν το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, με την κατηγορία της για μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση.
Τελευταία Σχόλια