Ο Κουλούρης τα λέει όλα!

greek 09/1/2012
Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας η τροχαία παράβαση του Κίμωνα Κουλούρη και το επεισόδιο που ακολούθησε με τους μοτοσικλετιστές της ομάδας Δίας που τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του συνδικαλιστικού οργάνου των ειδικών φρουρών και της ελληνικής αστυνομίας η οποία απορρίπτει τις αιτιάσεις τους για κουκούλωμα στην υπόθεση.
Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός παραβίασε κόκκινο φανάρι στη βασιλίσσης Σοφίας και όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο μοτοσικλετιστές ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, στο οποίο ένας απ αυτούς τραυματίστηκε στο πόδι και προτίθεται να υποβάλει μήνυση στον πρώην υπουργό.
 
Είμαι εξιλαστήριο θύμα είπε ο Κίμωνας Κουλούρης στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου. Έκανε λόγο για αγριότητα που δέχθηκε από το διαδίκτυο, ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει αγωγές στους αστυνομικούς.
Ακούστε τι είπε
 
Tags:  

Δεν θα γίνουν απολύσεις!
"Θέμα απολύσεων δεν υπάρχει. Στην ατζέντα που διαμορφώνει αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο υπουργός, πολιτική απολύσεων δεν υπάρχει", δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο Δ.Ρέππας 
Τι λένε οι Βέλγοι για το χρέος μας
Τι λένε οι Βέλγοι για το χρέος μας
«Μάχη ενάντια στο χρόνο δίνει η Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαβουλεύσεις με τους ιδιώτες πιστωτές για την συμμετοχή τους στην αναδιάρθρωση του χρέους», επισημαίνει η εφημερίδα De Morgen.
Συνάντηση Δήμα με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας
Συνάντηση Δήμα με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας
Toυς επικεφαλής του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΚΕΑΔ της Αλβανίας, κ. Ντούλε και της "Oμόνοιας" κ. Μπολάνο, συνάντησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.
Τελευταία Σχόλια