«Κερδίστε ένα τριήμερο με πρωινό στο ξενοδοχείο Lecadin στο Καρπενήσι!»

greek 09/1/2012
Κερδίστε τώρα ένα υπέροχο τριήμερο στο μοναδικό Lecadin Hotel στο Καρπενήσι κι απολαύστε μια ονειρεμένη διαμονή !
 
Το Pro.com.gr, δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό ζευγάρι, να κερδίσει ένα τριήμερο με πρωινό, στο μοναδικό Lecadin Hotel στο Καρπενήσι! Δηλαδή 2 διανυκτερεύσεις - βραδιές, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, το ξενοδοχείο Lecadin που σάς περιμένει όλο το χρόνο για μια άψογη διαμονή και φιλοξενία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 104 δωμάτια, εστιατόριο, καφετέρια και parking.

Στο Lecadin Hotel, τα προσεγμένα στη διακόσμηση τους δωμάτια αποπνέουν ζεστασιά και άνεση με TV, λουτρό ή ντους και ευρύχωρες βεράντες με υπέροχη θέα στην περιοχή και την πόλη του Καρπενησίου.

Επιλέξτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου Lecadin για απολαυστικό πρωινό με θέα την όμορφη πόλη του Καρπενησίου και το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι.
Το café-bar με την παραδοσιακή γωνιά με το τζάκι σας περιμένει για απολαυστικό καφέ, σπιτικά γλυκά και την υπέροχη θέα στο καταπράσινο δάσος της Καλιακούδας και στα χωριά της Ποταμιάς, Μικρό & Μεγάλο Χωριο.

Για όσους αγαπούν και θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση ακόμη και στις διακοπές, το Lecadin Hotel είναι το σημείο απόδρασης για δραστηριότητες όπως, Σκί Βουνού, Ποδηλασία, Kayak & Trekking, περιπάτους στη φύση κλπ.
Το φιλόξενο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σάς εξυπηρετήσει και να σάς κάνει να αισθανθείτε σα στο σπίτι σας.

Σάς περιμένουμε λοιπόν στο Lecadin Hotel, ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι!
 
 
 
1ο χλμ Καρπενησιου-Αγρινιου
Περιοχή Μικρά Λιβάδια
Καρπενήσι, Ευρυτανία
ΤΚ 361 00
Τηλ: 2237022131-22132-22133-22134
Φαξ: 2237024141
 
Κάντε Like την σελίδα μας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας  στη φόρμα εγγραφής για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. Η κλήρωση θα γίνει την  Τρίτη 17/01/2012 ώρα 14:00 και ο νικητής θα ειδοποιηθεί μεσω E-mail.
Το τυχερό ζευγάρι θα κάνει χρήση του δώρου του, μετά από συνεννόηση με το ξενοδοχείο  για το πότε υπάρχει διαθεσιμότητα.
 
 




Tags:  

Με θετικό πρόσημο οι εξαγωγές
Με θετικό πρόσημο οι εξαγωγές
Επανήλθε τον Νοέμβριο πέρυσι το θετικό πρόσημο στην αξία των ελληνικών εξαγωγών, ενώ, λόγω του διογκούμενου περιορισμού της εγχώριας καταναλωτικής ζήτησης, συνεχίστηκε η μεγάλη πτώση στην αξία των εισαγωγών.
Βγάζουν λεφτά στις "πλάτες" της Ελλάδας
Βγάζουν λεφτά στις "πλάτες" της Ελλάδας
Mε τίτλο, «Τα hedge funds στοιχηματίζουν σε μεγάλα κέρδη από τη διάσωση της Ελλάδας»,κυκλοφορεί σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν.
Ανάκληση προϊόντος tapas
Ανάκληση προϊόντος tapas
Λιστέρια ανιχνεύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε προϊόν με βάση το κρέας, με την εμπορική επωνυμία tapas, προέλευσης Ισπανίας, όπως ενημέρωσε η ελληνική επιχείρηση "Makro Cash & Carry" τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.
 
Τελευταία Σχόλια