Ανάκληση προϊόντος tapas

greek 10/1/2012
Λιστέρια ανιχνεύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε προϊόν με βάση το κρέας, με την εμπορική επωνυμία tapas, προέλευσης Ισπανίας, όπως ενημέρωσε η ελληνική επιχείρηση "Makro Cash & Carry" τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εν λόγω προϊόντα διακινήθηκαν και στην ελληνική επιχείρηση "Makro Cash & Carry" από την αντίστοιχη γερμανική εταιρεία, η οποία αποφάσισε την άμεση προληπτική ανάκληση απόσυρσή τους, ανεξαρτήτου παρτίδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα: ,Tapas, ζαμπόν Serrano 1.5 κιλό,    - Tapas, Σαλάμι Chorizo φέτες 80 γρ., Tapas, Σαλάμι Chorizo φέτες 200 γρ., Tapas, Ζαμπόν Serrano Cons 80 γρ. , Tapas, Ζαμπόν Serrano Cons 300 γρ., Tapas, Ποικιλία Αλλαντικών Φέτες 150 γρ.

 
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση προληπτική ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου των παραπάνω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν. 
 




Tags:  

Συνελήφθη την ώρα που πήγε να πάρει τα λεφτά!
Συνελήφθη την ώρα που πήγε να πάρει τα λεφτά!
Ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη όταν αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη 20.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό 62χρονης, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας του θύματός της.
Ντοκουμέντα από την κατάληψη του Flash 96
Ντοκουμέντα από την κατάληψη του Flash 96
Στον εισαγγελέα σήμερα οι 20 νεαροί που συνελήφθησαν από αστυνομικούς με αφορμή την κατάληψη στον Flash96.Ακούστε και δείτε ντοκουμέντα.
Γίνε το μωρό μου
Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Γίνε το μωρό μου» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  10  διπλές προσκλήσεις  για την πολυβραβευμένη κωμωδία «Γίνε το μωρό μου» στο θέατρο «Τζένη Κάρεζη»: 5 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση του Σαββάτου 14 στις 9.00 μμ, και 5 διπλές προσκλήσεις για  την Κυριακή  15 Ιανουαρίου στις 8.00μμ.
Τελευταία Σχόλια