Αγχώδες «τρίποντο» με Λέτο

greek 08/1/2012
Μπορεί να αγχώθηκε για να τα καταφέρει, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τους τρεις πόντους στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο Λέτο συνέχισε να «πυροβολεί» με το 15ο τέρμα του στη φετινή Superleague, για να διαμορφώσει το ισχνό, αλλά «χρυσό» 1-0 υπέρ των Πράσινων.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
 
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κλέιτον(67’Ρούντολφ), Ζέκα(81’Καραγκουνης), Μαυρίας(61’ Μαρίνος), Λέτο.

Κέρκυρα(Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Γραμμόζης, Αγρίτης(60’Καλαντζής), Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Όσμαν, Βερονέζι, Μάρτιν, Ιωάννου.

 
 




Tags:  

Πως επιλύονται οι φορολογικές διαφορές
Πως επιλύονται οι φορολογικές διαφορές
Στην Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών μπορούν να προσφύγουν οι φορολογούμενοι οι οποίοι αμφισβητούν τυχόν πράξη καταλογισμού φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, που υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ.
Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για χρήστες ναρκωτικών
Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για χρήστες ναρκωτικών
 Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για χρήστες ναρκωτικών ουσιών, με αποποινικοποίηση του αδικήματος για ίδια, αποκλειστική χρήση.Αυστηρότερες οι ποινές για εμπορία.
Την ποινική δίωξη του Κουλούρη ζητά ο ειδικός φρουρός
Την ποινική δίωξη του Κουλούρη ζητά ο ειδικός φρουρός
Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του χτες το βράδυ.
Τελευταία Σχόλια