Ο Παπαδήμος θα δει τους δημοσιογράφους

greek 10/1/2012
Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός,Λουκάς Παπαδήμος, θα γνωρίσει όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν αλλά και γράφουν γι' αυτόν. Παρόλο που η κυβέρνηση του έκλεισε ήδη 2 μήνες ζωή δεν είχε τύχει να γνωρίσει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ ενώ μέχρι τώρα δεν έχει παραχωρήσει ούτε μια συνέντευξη σε κάποιο μέσο.Μάλιστα μόλις πριν λίγες μέρες όρισε διευθυντή στο γραφείο του τον δημοσιογράφο,Δημήτρη Τσιόδρα ενώ ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μανώλης Καψής, "άργησε" να αναλάβει τα καθήκοντα του.
Ποιες άραγε θα είναι οι ερωτήσεις που θα κληθεί να απαντήσει ο Λ.Παπαδήμος; Μήπως αυτό το ραντεβού κρύβει μια... παράταση για την κυβέρνηση του; Οι απαντήσεις θα δοθούν μετά τις 8 το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου.
 




Tags:  

«Όχι» Ανατολάκη σε ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο
«Όχι» Ανατολάκη σε ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Επιμορφωτικών Υποθέσεων, εξέφρασε την αντίθεσή του στα περισσότερα από τα άρθρα που υπάρχουν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στη διάταξη που επιτρέπει σε ξένους επενδυτές να αγοράσουν ποδοσφαιρικές εταιρίες. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο τόνισε ότι πρόκειται για ένα «συνονθύλευμα διατάξεων που διακρίνεται από μεγάλη προχειρότητα».
Άγρια καταδίωξη ληστών
Άγρια καταδίωξη ληστών
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην Ηλιούπολη, για την σύλληψη ληστών που επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή.
Υποψήφιος ο Τζουμάκας για την προεδρία
Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωην βουλευτής του κόμματος Στέφανος Τζουμάκας.
Τελευταία Σχόλια