Ποιο κανάλι πολιορκεί τον Σρόιτερ;

greek 10/1/2012
Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Αντώνη Σρόιτερ στο κανάλι της Κάντζας, ωστόσο, όπως γράφει η Espresso, οι υπεύθυνοι του Alpha είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τον δημοσιογράφο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τον παρουσιαστή έχει βάλει στο μάτι ένα άλλο κανάλι, που περιμένει τη λήξη του συμβολαίου του -το ερχόμενο καλοκαίρι- για να του προτείνει τη θέση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του. Το δημοσίευμα αναφέρεται στο Star και τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη.





Tags:  

Αναστολή εφαρμογής του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης
Αναστολή εφαρμογής του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης;
Την αναστολή εφαρμογής του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης σε μισθώσεις εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος,όπως προκύπτει από έγγραφη απάντηση του υπουργού ΠΕΚΑ Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Φθορές σε περισσότερα από 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα και πέντε καταστήματα, με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, προξένησε ομάδα χούλιγκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού!
"Βρείτε χώρο στους άστεγους"
"Βρείτε χώρο στους άστεγους"
Προσωρινό καταφύγιο για τους άστεγους των Χανίων θα αποτελέσει το κλειστό γυμναστήριο στην "Παλιά Ηλεκτρική" και το Δημοτικό Γηροκομείο των Χανίων.
Τελευταία Σχόλια