"Βρείτε χώρο στους άστεγους"

greek 11/1/2012
Προσωρινό καταφύγιο για τους άστεγους των Χανίων θα αποτελέσει το κλειστό γυμναστήριο στην "Παλιά Ηλεκτρική" και το Δημοτικό Γηροκομείο των Χανίων, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε ομόφωνα το δημοτικό αυμβούλιο Χανίων.
   
Τη συνεδρίαση του οργάνου παρακολούθησαν αρκετοί Χανιώτες που ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Κάποιοι από τους παρισταμένους κρατούσαν πλακάτ με αίτημα να βρεθεί χώρος, ενώ πάνω από το δημαρχείο μάλιστα είχε αναρτηθεί και αφίσα με το ίδιο αίτημα.
   
Ο δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, γνωστοποίησε πως για το θέμα της δημιουργίας ξενώνα αστέγων θα έχει συνάντηση, αύριο Πέμπτη, στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Κατριβάνο
   
Η προσωρινή εγκατάσταση των αστέγων ξεκίνησε ουσιαστικά το βράδυ της Τρίτης, στον χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Συνολικά αναζήτησαν στέγη περίπου 30 άτομα από τα οποία τα 5 παρέμειναν όλη την νύκτα.
 
 




Tags:  

Σε θετικό έδαφος οι εξαγωγές στην Γερμανία
Σημαντικά περιθώρια περαιτέρω διείσδυσης των ελληνικών φρούτων και λαχανικών στη γερμανική αγορά διακρίνει η INTZEIDIS Consulting, εταιρεία συμβούλων με έδρα το Μόναχο!
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών
Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και μαστροπείας αλλοδαπών γυναικών-μεταξύ αυτών και ανηλίκων-εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής.
 
Ευχαριστημένοι οι τουριστικοί πράκτορες
Ευχαριστημένοι οι τουριστικοί πράκτορες
Για πολλαπλασιαστικά οφέλη στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα, κάνουν λόγο σε ανακοίνωση τους οι τουριστικοί πράκτορες στην Ελλάδα με αφορμή την πλήρη άρση του καμποτάζ.
Τελευταία Σχόλια