Στα όπλα οι Φρουροί!

greek 09/1/2012
Οποιοσδήποτε άλλος πολίτης με τη συμπεριφορά Κουλούρη θα ήταν στο αυτόφωρο για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής λέει στον FLASH 96 και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.
ΕΡΕΥΝΑ ΦΛΑΣ
 
 Την ακτινογραφία των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παρουσιάζει στο ρεπορτάζ του που κάνει από την περασμένη Τετάρτη στους δρόμους της Αθήνας ο ραδιοφωνικό σταθμός Flash 96. Πιο συχνές η παράνομη αναστροφή σε κεντρικές λεωφόρους, η ταυτόχρονη οδήγηση και ομιλία στο κινητό υπό την ανοχή των τροχονόμων, η παραβίαση προτεραιότητας, του στοπ ή του κόκκινου, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα των μοτοσικλετιστών, η παράβαση των λεοφωρειόδρομων κυρίως από οδηγούς ταξί και η μη χρήση κράνους ή ζώνης. Ακούστε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Βρυώνη
 
Tags:  

"Δεν θα κάνω τίποτα πέραν των αρμοδιοτήτων μου"
"Δεν θα κάνω τίποτα πέραν των αρμοδιοτήτων μου"
“Είμαι υπουργός Υγείας, δεν θα πω και δεν θα κάνω τίποτα πέρα από τις αρμοδιότητες στο υπουργείο αυτό» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α.Λοβέρδος.
Mειώθηκε η βιομηχανική παραγωγή τον Νοέμβριο
Mειώθηκε η βιομηχανική παραγωγή τον Νοέμβριο
Περαιτέρω μείωση κατά 7,8% σημείωσε τον Νοέμβριο 2011 η βιομηχανική παραγωγή στη χώρα, ενώ ειδικά η παραγωγή των μεταποιητικών βιομηχανιών, που επηρεάζει άμεσα την απασχόληση, συρρικνώθηκε κατά 11,7%.
Μικρή άνοδος στο Χ.Α.
Μικρή άνοδος στο Χ.Α.
Ανοδική αντίδραση, με μοχλό τις τραπεζικές μετοχές, κατέγραψε σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 629,08 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,60%.
Τελευταία Σχόλια