Λοβέρδος: “δεν θα πω και δεν θα κάνω τίποτα πέρα από τις αρμοδιότητες μου”

greek 09/1/2012
“Είμαι υπουργός Υγείας, δεν θα πω και δεν θα κάνω τίποτα πέρα από τις αρμοδιότητες στο υπουργείο αυτό» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος από τη Θεσσαλονίκη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και για το αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.
 
“Ό,τι πρέπει να γίνει κομματικά για την εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ αυτό γίνεται μέσα στις διαταγμένες διαδικασίες. Και ο λόγος ο δικός μου είναι λόγος τέτοιος, όχι λόγος «μηντιακός». Δεν έχει πια νόημα. Ολα έχουν ειπωθεί, όλοι έχουμε πει όσα ο καθένας νόμιζε ότι έπρεπε να πει. Από δω και πέρα σημασία έχουν οι διαδικασίες και ο λόγος μέσα σε αυτές. Δε θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο, μιλώ ως υπουργός Υγείας, θα τιμήσω την ιδιότητά μου ως μέλος της κυβέρνησης Παπαδήμου όπως την τίμησα ως υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου”, δήλωσε ο κ Λοβέρδος.
 




Tags:  

Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Τρόπος Παρασκευής 
Σ' ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε τη ζάχαρη, το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
 
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει και ύστερα αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
 
Ασφαλές το νερό της Πορταριάς
Ασφαλές το νερό της Πορταριάς
«Το νερό της Πορταριάς είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».
"Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους"
"Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους"
Την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε η πρόεδρος Ντόρα Μπακογιάννη.
Τελευταία Σχόλια