Κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας

greek 06/1/2012
Συνολικά δέκα πτήσεις, έξι αφίξεις και τέσσερεις αναχωρήσεις, αναμένεται να επηρεαστούν από τις εργατικές κινητοποιήσεις στις οποίες κατέρχονται κατέλθουν από τις 11 απόψε μέχρι τις 4 αύριο το πρωί, οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας του Πύργου Ελέγχου στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
 
Σε γραπτή δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής επιβεβαιώνει ότι αργά το απόγευμα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, "παρέλαβε NOTAM-Ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας του Πύργου Ελέγχου στον Αερολιμένα Λάρνακας, προχωρούν σε εργατικές κινητοποιήσεις».
 
Με βάση την ειδοποίηση, συνεχίζει η γραπτή δήλωση, «οι εργατικές κινητοποιήσεις αρχίζουν στις 11:00 απόψε και τερματίζονται στις 4:00 η ώρα τα ξημερώματα. Λόγω των κινητοποιήσεων αυτών, αναμένεται να επηρεαστεί η ομαλή διεξαγωγή του πτητικού προγράμματος του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας. Συγκεκριμένα επηρεάζονται δέκα πτήσεις, εκ των οποίων οι έξι είναι αφίξεις και οι υπόλοιπες τέσσερεις είναι αναχωρήσεις».
 
Ο κ. Ασπρής εκφράζει λύπη "για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να στείλουν τα μηνύματά τους οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας. Προς αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας, καλούμε το επιβατικό κοινό όπως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες».
 




Tags:  

Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την κατασκευή πετρελαϊκών αποθηκών
Εντός των  ημερών αναμένεται να παραδοθεί στην αρμόδια ''επιτροπή'' του ψευδοκράτους η έκθεση αξιολόγησης περιβαλλοντικής επίδρασης για την ανέγερση  αποθηκών πετρελαιοειδών.
Δε θα ξεχαστεί...
Δε θα ξεχαστεί...
Η τραγωδία στο Μαρί δεν πρόκειται να ξεχαστεί, δηλώνει η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.
 
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Τη χαρά των παιδιών κι όσων τρέμουν και μόνο στη θέα της σύριγγας αποτελεί η είδηση της δημιουργίας «αόρατης» μικρο-βελόνας, η οποία δεν αναγνωρίζεται από τους νευρικούς ιστούς.
Τελευταία Σχόλια