Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

greek 07/1/2012

Επίσκεψη στο Τελ Αβίβ θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Αναστασιάδης, από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου, έπειτα από πρόσκληση του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών, Άβιγκτορ Λίμπερμαν.
   
Οι κύριοι Αναστασιάδης και Λίμπερμαν θα έχουν συνάντηση και γεύμα εργασίας. Κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες.

   
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Αναστασιάδη περιλαμβάνει, επίσης, συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής, τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και την αρχηγό της αντιπολίτευσης, Τζίπι Λίβνι.

 





 Επεισόδια στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα
Τα..σπάσανε στην Κύπρο!
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα στο ''Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία'', στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Μέτρα στήριξης της απασχόλησης
Μέτρα στήριξης της απασχόλησης
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων επεξεργάζεται περαιτέρω μέτρα για στήριξη της απασχόλησης ανακοίνωσε σήμερα η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους.
 
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του παραθέτουν σήμερα το βράδυ δείπνο προς το ζεύγος Ντερβίς Ερογλου, στην οικία τους στη Λεμεσό.
 
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του κ. Αναστασιάδη με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και σε ανταπόδοση παλαιότερου δείπνου του ζεύγους Ερογλου προς το ζεύγος Αναστασιάδη.
 
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης και η σύζυγός του, Μεράλ, θα παρευρεθούν στο δείπνο, συνοδευόμενοι από το σύμβουλο του κ. Ερογλου, Κουντρέτ Οζερσάι.
 
Τελευταία Σχόλια