Η Toshiba θα κυκλοφορήσει το λεπτότερο tablet στην αγορά

greek 06/1/2012
Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το λεπτότερο 10-ιντσο tablet της αγοράς στην έκθεση CES που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Όπως γράφει η εταιρία στην ιστοσελίδα της, πρόκειται για το “λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet στον κόσμο”.

Αν και δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί η ονομασία του μοντέλου, μάλλον πρόκειται για το Regza AT700 ή για το Toshiba Excite, τα οποία ήδη διατίθενται στην Ιαπωνία.

Το νέο tablet θα έχει πάχος 7,7 χιλιοστά και βάρος 558 γραμμάρια. Το iPad, για παράδειγμα, έχει πάχος 8,8 χιλιοστά και βάρος 613 γραμμάρια.

Εάν όντως πρόκειται για τα συγκεκριμένα μοντέλα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν το Android 3.2, επεξεργαστή Texas Instruments OMAP 4430 dual-core 1,2 Ghz, οθόνη 1280x800, 1 GB μνήμη, αποθηκευτικό χώρο μέχρι 32 GB, μπαταρία 7 ωρών, HDMI, USB 2.0 και θύρες microSD.

Επίσης διαθέτουν μπροστινή κάμερα 2 megapixel και πίσω κάμερα 5 megapixel.
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τιμή αλλά στην Ιαπωνία ξεκινούν από τα 62.000 γιεν, περίπου 800 δολάρια.




Tags:   tablet , toshiba  

"Παρελήφθη η επιστολή"
"Παρελήφθη η επιστολή"
"Ο πρόεδρος Χριστόφιας έχει παραλάβει την επιστολή που του απέστειλε ο ΓΓ του ΟΗΕ", ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
 
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διά του βουλευτή του Γιώργου Περδίκη επέκρινε την Κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες για τις επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στη Βουλή.
 
Νέα συνάντηση των ηγετών
Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Τελευταία Σχόλια