Η απόφαση της ντροπής

greek 07/1/2012
Σοκ προκαλεί η απερίγραπτη απόφαση του υπουργείου Εργασίας να συμπεριλάβει την παιδοφιλία ως αναπηρία και να επιτρέψει στους παιδόφιλους να διεκδικήσουν επίδομα.
 
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας αναγνωρίζονται ως άτομα με αναπηρία άνθρωποι με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που επιδίδονται σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως οι παιδόφιλοι, οι επιδειξιομανείς, οι κλεπτομανείς και οι ηδονοβλεψίες.
 
Η επίσημη απόφαση δημοσίευτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης στις αρχές Νοεμβρίου και αναγνωρίζει ποσοστά αναπηρίας στις εξής κατηγορίες:
Φετιχισμός: 20-30%, παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%, επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%, ηδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%, παιδοφιλία ΠΑ: 20-30% ,σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%.
 
Σύμφωνα με το 24h.gr που επικοινώνησε με το υπουργείο Εργασίας, τονίστηκε από στέλεχος του ότι το «θέμα είναι στον αέρα και ότι δεν θα ισχύσει ο συγκεκριμένος πίνακας, αλλά ειδική επιτροπή θα εξετάσει και θα διορθώσει όλες τις στρεβλώσεις».




Tags:  

"Κάτι φοβάται η ΝΔ"
"Κάτι φοβάται η ΝΔ"
Η οριστική άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ανοίξουν οι λογαριασμοί βουλευτών στην Ελβετία, προκάλεσε την αντίδραση του Μιχάλη Καρχιμάκη.
Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Λήμνου
Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Λήμνου
Ασφαλείς οι 323 επιβάτες του AQUA MARIA, το οποίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Μύρινας προσέκρουσε στην προβλήτα.
 
"Ενεργειακό" χαράτσι
"Ενεργειακό" χαράτσι
Υποχρεωτική γίνεται από σήμερα η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για ενοικίαση οποιουδήποτε ακινήτου άνω των 50 τετραγωνικών.
 
Τελευταία Σχόλια