Έπεσε ξύλο!

greek 07/1/2012
Με μπουνιές προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους ο λεγόμενος υπουργός Δημοσιονομικών του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ και ο  "δήμαρχος" της κατεχόμενης Λευκωσίας Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών λόγω της απαίτησης του τελευταίου κονδυλίου ύψους οκτώ εκατομμυρίων στερλινών ως αποζημίωση με τον Τατάρ να μην εγκρίνει το κονδύλι αυτό. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν γροθιές.

Προχθές, σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, ο κ. Τζεμάλ αξίωσε την παραίτηση του λεγόμενου υπουργού, προβάλλοντας τη θέση του κ. Τατάρ στον περί τόκων λεγόμενο νόμο. Χθες συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του Κιουτσιούκ.


Στην αρχή υπήρξε μεταξύ του λεκτικός διαξιφισμός και στη συνέχεια άρχισαν τα γρονθοκοπήματα παρουσία των επισήμων. Τους χώρισε ο λεγόμενος υπουργός Εσωτερικών Ναζίμ Τσαούσογλου.
 





''Σημαντικές ευκαιρίες από τα κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο''
''Σημαντικές ευκαιρίες από τα κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο''
Οι ανακαλύψεις μεγάλων ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες δήλωσε σήμερα ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.
Μην την πιείτε λουστείτε.....!
Μην την πιείτε λουστείτε.....!
Θυμάστε την διαφήμιση που έλεγε “Μην την πιείτε λουστείτε”.....?
Μπύρα σας προτείνουμε κι εμείς αλλά για μια υπέροχη μάσκα για τα μαλλιά.
 
Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Κύπρο
Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Κύπρο
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, συλλειτούργησε με τον Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο στον ναό του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.
Τελευταία Σχόλια