Παραβίαση της συμφωνίας ανακοίνωσε η Χάγη

greek 05/12/2011
 
Με ψήφους 15 προς 1 το Διεθνές δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε ότι η Ελλάδα με την απειλή βέτο παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία.
Το Διεθνές Δικαστήριο, όπως ανακοίνωσε, απεφάνθη ότι η Ελλάδα με το να αρνηθεί την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της σύμφωνα με το άρθρο 11, παράγραφος 1 της Συμφωνίας που είχε υπογραφεί στις 13 Σεπτεμβρίου 1995.
 
Παράλληλα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δικαστηρίου: "Η ΠΓΔΜ θα πάψει να χρησιμοποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο το σύμβολο σε όλες του τις μορφές που απεικονίζεται, στην εθνική του σημαία".
 




Tags:   Χάγη , Μακεδονικό  

Τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στην Αθήνα
Τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στην Αθήνα
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τσουχτερό κρύο και λιγοστό κόσμο, τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων για τα Θεοφάνια στην πλατεία Δεξαμενής, στην Αθήνα.
Ανοίγει ο Β' γύρος
Ανοίγει ο Β' γύρος
Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που μπαίνει και επίσημα στον Β’ γύρο του. Το Σάββατο, η τρίτη ΑΕΚ, που ταλανίζεται από διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, καλείται να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο του Λεβαδειακού με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα με Δόξα Δράμας και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. 
"Παραιτήσου"!
"Παραιτήσου"!
Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια στη Χαλκίδα και τις προτροπές του κόσμου να παραιτηθεί.
Τελευταία Σχόλια